Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de 'Sla uw slag'-actie bij BuitenHof Tuinmeubelen!

Venlo

buitenhof-tuinmeubelen-venlo
Venlo
Nijmeegseweg 16 5916 PT Venlo Nederland Route
Openingstijden
  • Maandag gesloten
  • Dinsdag gesloten
  • Woensdag gesloten
  • Donderdag gesloten
  • Vrijdag gesloten
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag 12:00 - 12:10 uur

Let op: onze winkel in Venlo is tijdelijk gesloten, wegens de verhuizing. Onze gloednieuwe winkel is vanaf vrijdag 21 oktober 2022 te bezoeken op woonboulevard Trefcenter, aan de overkant van het vorige filiaal. Ons nieuwe adres is: Nijmeegseweg 16, 5916 PT Venlo.

Wilt u voor die tijd een BuitenHof winkel bezoeken? Dan kunt u terecht in de volgende winkels: BuitenHof Weert, BuitenHof Heerlen en  BuitenHof Doetinchem.Kom gezellig langs in onze winkel!

Wilt u inspiratie komen opdoen, proefzitten of uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset? Dan bent u van harte welkom in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar in de winkel. Ook onze online verkoopspecialisten staan nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten of WhatsAppen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Wij helpen u heel graag verder.

Geopend op alle feestdagen

Al onze Nederlandse winkels zijn op Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en op eerste en tweede pinksterdag geopend. Kom dus gezellig langs in één van onze ruime showrooms en maak uw tuin helemaal klaar voor de zomer.


Tuinmeubelen kopen Venlo

Waarom BuitenHof Tuinmeubelen Venlo?

  • Op woonboulevard Trefcenter
  • Ruime showroom van 2.500 m²
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid

BuitenHof Tuinmeubelen winkels in de buurt:

De winkel in Venlo is gevestigd op woonboulevard Trefcenter, naast de KFC. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. In onze tuinmeubel winkel vindt u een ruim assortiment aan: loungesets, tuinsets, barsets, ligbedden, relaxstoelen, vuurtafels, parasols, overkappingen en tuinaccessoires. Dankzij onze mix & match collectie kiest u zelf uw opstelling, kleuren en materialen. De collectie staat tentoongesteld in een overzichtelijk en zeer ruime showroom van 2.500 m². Ons enthousiaste verkoopteam staat in Venlo klaar om u onder het genot van een kopje koffie onze enorme collectie te tonen. De showroom is verdeeld over twee verdiepingen. 


Het team in Venlo nodigt u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in het gastvrije en gezellige Limburg

BuitenHof Tuinmeubelen Venlo


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Venlo