Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Tilburg

buitenhof-tuinmeubelen-tilburg
Tilburg
Aabestraat 50 5021 AV Tilburg Nederland Route
Openingstijden
  • Maandag 10:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
  • Woensdag 10:00 - 18:00 uur
  • Donderdag 10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
  • Zondag 10:00 - 17:00 uur


Maak nu uw afspraak voor een bezoek aan de winkel

Wij verwelkomen u heel graag op afspraak in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om u te adviseren bij uw aankoop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om inspiratie op te doen of om gewoon even rond te kijken. Wilt u de winkel komen bezoeken? Maak dan nu uw afspraak. Zo kunt u uw tuin helemaal klaar maken voor het voorjaar. Dat wordt optimaal genieten in uw eigen tuin!

Persoonlijk en vrijblijvend advies op maat

Op dit moment zijn alle Nederlandse winkels helaas tot en met 2 maart gesloten. Onze Belgische winkels zijn wel gewoon geopend. Natuurlijk kunt u ook online uw bestelling plaatsen of u laten adviseren. Onze verkoopspecialisten zitten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Wij komen deze graag bij u thuis bezorgen, en in veel gevallen is dat al binnen een week. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Wij helpen u heel graag verder.

Daarnaast kunnen wij u helpen met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Wij kunnen met u videobellen vanuit de showroom of bij u thuis langskomen voor een persoonlijk advies. Onze adviseurs helpen u graag verder.


Tuinmeubelen kopen Tilburg

Waarom BuitenHof Tuinmeubelen Tilburg?

  • In de oude Aabe fabriek
  • Ruime showroom
  • Voldoende parkeergelegenheid

BuitenHof Tuinmeubelen winkels in de buurt:

BuitenHof Tuinmeubelen Tilburg heeft op 29 juli 2016 haar deuren geopend! Deze vestiging is te vinden in de oude Aabe fabriek, die is omgebouwd tot een nieuw winkelcentrum. Voer in uw navigatiesysteem de Fatimastraat in, want veel navigatiesystemen kennen de Aabestraat nog niet. Voorheen waren wij in Tilburg ook bekend onder de naam Garden Life Style, die gevestigd zat aan de Veldhovenring. Na een naamsverandering in 2015 heten wij BuitenHof Tuinmeubelen; hetzelfde bedrijf met dezelfde kwaliteit tuinmeubelen en service. Onze tuinmeubelspecialisten staan klaar om u te adviseren bij uw keuze onder het genot van een heerlijk kopje koffie!


Welkom in Tilburg, waar ons gastvrije en enthousiaste team voor u klaarstaat!

BuitenHof Tuinmeubelen Tilburg


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Tilburg

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 17148 beoordelingen