Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Heerlen

buitenhof-tuinmeubelen-heerlen
Heerlen
In de Cramer 146 6412 PM Heerlen Nederland Route
Openingstijden
  • Maandag 10:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
  • Woensdag 10:00 - 20:00 uur
  • Donderdag 10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag 10:00 - 20:00 uur
  • Zaterdag 09:00 - 18:00 uur
  • Zondag 09:00 - 18:00 uur


Maak nu uw afspraak voor een bezoek aan de winkel

Wij verwelkomen u heel graag op afspraak in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om u te adviseren bij uw aankoop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om inspiratie op te doen of om gewoon even rond te kijken. Wilt u de winkel komen bezoeken? Maak dan nu uw afspraak. Zo kunt u uw tuin helemaal klaar maken voor het voorjaar. Dat wordt optimaal genieten in uw eigen tuin!

Persoonlijk en vrijblijvend advies op maat

Op dit moment zijn alle Nederlandse winkels helaas tot en met 2 maart gesloten. Onze Belgische winkels zijn wel gewoon geopend. Natuurlijk kunt u ook online uw bestelling plaatsen of u laten adviseren. Onze verkoopspecialisten zitten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Wij komen deze graag bij u thuis bezorgen, en in veel gevallen is dat al binnen een week. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Wij helpen u heel graag verder.

Daarnaast kunnen wij u helpen met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Wij kunnen met u videobellen vanuit de showroom of bij u thuis langskomen voor een persoonlijk advies. Onze adviseurs helpen u graag verder.


Tuinmeubelen kopen Heerlen

Waarom BuitenHof Tuinmeubelen  Heerlen?

  • Op de woonboulevard in Heerlen
  • Goed bereikbaar aan de N281
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid

BuitenHof Tuinmeubelen winkels in de buurt:

BuitenHof Tuinmeubelen Heerlen is gevestigd op de woonboulevard in Heerlen. Deze locatie ligt direct aan de N281 en is goed bereikbaar. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. In de ruime showroom presenteren we u graag onze luxe tuinmeubelcollectie. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over welke set het beste bij u en uw tuin past. Dit natuurlijk onder het genot van een kop koffie!


Het team in Heerlen nodigt u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in het gastvrije en gezellige Limburg

BuitenHof Tuinmeubelen Heerlen


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Heerlen

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 17111 beoordelingen