Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Eindhoven

buitenhof-tuinmeubelen-eindhoven
Eindhoven
Ekkersrijt 4095 5692 DB Eindhoven Nederland Route
Openingstijden
  • Maandag 10:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
  • Woensdag 10:00 - 20:00 uur
  • Donderdag 10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag 10:00 - 20:00 uur
  • Zaterdag 09:00 - 18:00 uur
  • Zondag 09:00 - 18:00 uur


Maak nu uw afspraak voor een bezoek aan de winkel

Wij verwelkomen u heel graag op afspraak in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om u te adviseren bij uw aankoop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om inspiratie op te doen of om gewoon even rond te kijken. Wilt u de winkel komen bezoeken? Maak dan nu uw afspraak. Zo kunt u uw tuin helemaal klaar maken voor het voorjaar. Dat wordt optimaal genieten in uw eigen tuin!

Persoonlijk en vrijblijvend advies op maat

Op dit moment zijn alle Nederlandse winkels helaas tot en met 2 maart gesloten. Onze Belgische winkels zijn wel gewoon geopend. Natuurlijk kunt u ook online uw bestelling plaatsen of u laten adviseren. Onze verkoopspecialisten zitten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Wij komen deze graag bij u thuis bezorgen, en in veel gevallen is dat al binnen een week. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Wij helpen u heel graag verder.

Daarnaast kunnen wij u helpen met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Wij kunnen met u videobellen vanuit de showroom of bij u thuis langskomen voor een persoonlijk advies. Onze adviseurs helpen u graag verder.


Tuinmeubelen kopen Eindhoven

Waarom BuitenHof Tuinmeubelen Eindhoven?

  • Op woonboulevard Ekkersrijt
  • Ruime showroom
  • Voldoende parkeergelegenheid

BuitenHof Tuinmeubelen winkels in de buurt:

BuitenHof Tuinmeubelen Eindhoven bevindt zich op de woonboulevard Ekkersrijt. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en voorzien van voldoende parkeergelegenheid. In de winkel vindt u onze uitgebreide collectie luxe tuinmeubelen. Ook staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren bij uw keuze. Zo weet u zeker dat u kiest voor een product dat perfect bij uw wensen en bij uw tuin past. U bent van harte welkom bij BuitenHof Tuinmeubelen Eindhoven. De koffie staat klaar!


Ga zitten en geniet!

Dat is BuitenHof Tuinmeubelen Eindhoven


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Eindhoven

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 17111 beoordelingen