Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Doetinchem

buitenhof-tuinmeubelen-doetinchem
Doetinchem
Doetinchemseweg 93 7007 CB Doetinchem Nederland Route
Openingstijden
 • Maandag gesloten
 • Dinsdag gesloten
 • Woensdag 10:00 - 18:00 uur
 • Donderdag 10:00 - 17:00 uur
 • Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
 • Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
 • Zondag 12:00 - 17:00 uur


Kom gezellig langs in onze winkel!

Wilt u inspiratie komen opdoen, proefzitten of uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset? Dan bent u van harte welkom in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Ook staan onze online verkoopspecialisten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Wij helpen u heel graag verder.

Geopend op alle feestdagen

Al onze Nederlandse winkels zijn op Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en op eerste en tweede pinksterdag geopend. Kom dus gezellig langs in één van onze ruime showrooms en maak uw tuin helemaal klaar voor de zomer.

Wij staan graag (online) voor u klaar

Op dit moment zijn alle Nederlandse winkels helaas gesloten. Onze Belgische winkels zijn wel gewoon geopend. Natuurlijk kunt u ook online uw bestelling plaatsen of u laten adviseren. Onze verkoopspecialisten zitten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Wij komen deze graag bij u thuis bezorgen. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Wij helpen u heel graag verder.

Daarnaast kunnen wij u helpen met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Wij kunnen met u videobellen vanuit de showroom of een 3D tekening maken van uw tuin. Onze adviseurs helpen u graag verder.

De winkels zijn vrij te bezoeken

U bent van harte welkom in een van onze 25 winkels. U kunt bij ons langskomen zonder een afspraak te maken. Wilt u inspiratie komen opdoen, proefzitten of uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset? Dan bent u van harte welkom in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Daarnaast kunt u bij ons veilig en comfortabel winkelen: de showrooms zijn ruim opgezet en afstand houden is altijd mogelijk. 

Toch liever een afspraak maken? 

Wilt u toch liever een afspraak maken? Ook dat kan! U kunt een afspraak maken met één van onze verkoopspecialisten. Wij zorgen dan dat er iemand voor u klaarstaat om u persoonlijk te adviseren. Kies de gewenste dag en het gewenste tijdstip via de kalender hieronder, en maak nu uw afspraak.Tuinmeubelen kopen Doetinchem

Waarom BuitenHof Tuinmeubelen Doetinchem?

 • Gloednieuwe winkel!
 • Goed bereikbaar
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid
 • Ruime showroom

BuitenHof Tuinmeubelen winkels in de buurt:

Wij heten u graag van harte welkom in de Achterhoek bij BuitenHof Tuinmeubelen, dat gevestigd is op de Woonboulevard in Doetinchem. Deze locatie ligt direct naast de A18 en is goed bereikbaar. Daarnaast is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Bekijk de luxe collectie onder het genot van een kopje koffie of laat ons altijd vrolijke en gemoedelijke deskundig verkoopteam u ondersteunen bij uw keuze. Zij staan voor u klaar en adviseren u graag welk product het beste bij u en bij uw tuin past. Onze collectie staat tentoongesteld in de nieuwste showroom van maar liefst 1300 m2.


Ga zitten en geniet!

Dat is BuitenHof Tuinmeubelen Doetinchem


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Doetinchem

Tuinmeubelen Doetinchem BuitenHof
Tuinmeubelen Doetinchem BuitenHof
Tuinmeubelen Doetinchem BuitenHof