Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de 5% pre-order actie!

Winkel overzicht

We zijn weer geopend!

Op dit moment zijn alle Nederlandse winkels helaas gesloten. Maar dat betekent zeker niet dat wij stilzitten! Tot die tijd kunnen wij u zeker helpen met het geven van een goed advies. Onze verkoopspecialisten zitten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Wij komen deze graag bij u thuis bezorgen, en in veel gevallen is dat al binnen een week. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Wij helpen u heel graag verder.

Wilt u inspiratie opdoen, proefzitten of een mooie lounge- of tuinset uitzoeken voor uw tuin? U bent van harte welkom in een van onze 26 winkels. Dit is gewoon mogelijk zonder afspraak. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Daarnaast kunt u bij ons veilig en comfortabel winkelen: de showrooms zijn ruim opgezet en afstand houden is altijd mogelijk. Wij blijven ook rekening houden met de geldige maatregelen omtrent het Covid virus. Wilt u liever een afspraak maken waar u geholpen wordt door één van onze verkoopspecialisten? Dit kan ook! Wij zorgen dat er iemand voor u klaar staat om u persoonlijk te adviseren. Ook zitten onze verkoopspecialisten 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Daar helpen we u ook heel graag verder.

Belgische winkels geopend, Nederlandse winkels gesloten.
Op dit moment zijn alle Nederlandse winkels helaas tot en met 9 februari gesloten. Onze Belgische winkels zijn wel gewoon geopend.