Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer van kortingen tot 50% tijdens Black Friday!

Winkel overzicht

Kom gezellig langs in de winkel!

Op dit moment zijn alle Nederlandse winkels helaas gesloten. Maar dat betekent zeker niet dat wij stilzitten! Tot die tijd kunnen wij u zeker helpen met het geven van een goed advies. Onze verkoopspecialisten zitten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Wij komen deze graag bij u thuis bezorgen, en in veel gevallen is dat al binnen een week. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Wij helpen u heel graag verder.

Wilt u inspiratie opdoen, proefzitten of een mooie lounge- of tuinset uitzoeken voor uw tuin? U bent van harte welkom in een van onze 27 winkels. Dit is gewoon mogelijk zonder afspraak. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Daarnaast kunt u bij ons veilig en comfortabel winkelen: de showrooms zijn ruim opgezet en afstand houden is altijd mogelijk. Wij blijven ook rekening houden met de geldige maatregelen omtrent het Covid virus. Wilt u liever een afspraak maken waar u geholpen wordt door één van onze verkoopspecialisten? Dit kan ook! Wij zorgen dat er iemand voor u klaar staat om u persoonlijk te adviseren. Ook zitten onze verkoopspecialisten 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Daar helpen we u ook heel graag verder.

Wilt u inspiratie opdoen, proefzitten of een mooie lounge- of tuinset uitzoeken voor uw tuin? U bent van harte welkom in een van onze 28 winkels. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Bezoek onze 'tuinmeubelwinkel' pagina en bekijk welke winkel er bij u in de buurt is. Ook zitten onze online verkoopspecialisten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Daar helpen we u ook heel graag verder. 

Belgische winkels geopend, Nederlandse winkels gesloten.
Op dit moment zijn alle Nederlandse winkels helaas tot en met 9 februari gesloten. Onze Belgische winkels zijn wel gewoon geopend.