Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer van kortingen tot 50% tijdens Black Friday!

Vuurtafel kopen

Wilt u een luxe vuurtafel kopen voor in de tuin? Met een vuurtafel bij uw loungeset kunt u lekker warm buiten zitten, ook al neemt de buitentemperatuur af. Daarnaast zorgt de gouden gloed van het vuur voor gezelligheid en sfeer in uw tuin. Bij BuitenHof Tuinmeubelen shopt u vuurtafels op gas in verschillende maten en kleuren. Onze vuurtafels buiten zijn gemaakt van dezelfde materialen als onze tuinmeubelen, dus er is altijd wel een tafelhaard die bij uw tuinstijl past!

Vuurtafel gas

Een mooie vervanger van de salontafel is een vuurtafel op gas. Een gashaard tafel, zoals we een vuurtafel ook wel noemen, heeft de functionaliteit van een salontafel, maar brengt door zijn vuurtafel brander extra sfeer. Wilt u toch wat extra ruimte om hapjes en drankjes neer te zetten? Ga dan voor een leuke bijzettafel voor bij uw set. Al onze vuurtafels buiten werken op gas en gebruiken geen hout. Hierdoor is een vuurtafel op gas geheel rookvrij! Zo hebben u en uw gasten geen last van rook in de ogen en kunt u tot in de late uurtjes aangenaam buiten zitten. 

Luxe vuurtafel buiten

Alle luxe vuurtafels op gas worden bij BuitenHof Tuinmeubelen ontworpen en hebben dus een uniek design. Voor alle vuurtafels buiten gebruiken we weerbestendige materialen, waardoor de vuurtafels geschikt zijn om het hele jaar buiten te laten staan. Onze luxe vuurtafels op gas zijn gemaakt van het duurzame materiaal aluminium. Dit materiaal is erg onderhoudsvriendelijk en bovendien licht van gewicht. Zo kunt u uw haardtafel gemakkelijk verplaatsen wanneer u dat wil.

Vuurtafel accessoires

Naast vuurtafels biedt BuitenHof Tuinmeubelen ook een aantal accessoires om uw set af te maken. In sommige vuurtafels kunt u de gastank aan de binnenkant wegwerken, maar dit is niet bij alle modellen het geval. Wil u geen zichtbare glasfles in uw zithoek? Onze enclosures plaats u over de glasfles heen om deze te verbergen. U creëert dan ook nog eens een leuk bijzettafeltje! De glasslang verbergt u gemakkelijk met het gasslang beschermprofiel. Dit is ook nog eens extra veilig!

Vuurtafel buiten onderhouden

Onze aluminium vuurtafels buiten zijn onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken met een sopje van warm water en schoonmaakazijn. Gebruikt u uw tafel gashaard een langere periode niet? Gebruik dan een vuurtafel beschermhoes om de vuurtafel schoon te houden. Voor meer informatie over het onderhouden van uw vuurtafel op gas kunt u terecht op onze adviespagina’s over aluminium vuurtafels onderhouden.

Naast vuurtafels hebben we ook gaslantaarns in ons assortiment. Bekijk de collectie op onderstaande pagina:

Vuurtafel

9 resultaten

Van hoog naar laag sorteren