Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vuurtafel accessoires kopen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor mooie vuurtafels. Naast vuurtafels biedt BuitenHof Tuinmeubelen ook een aantal accessoires om uw vuurtafel af te maken. In sommige vuurtafels kunt u de gastank aan de binnenkant wegwerken, maar dit is niet bij alle modellen het geval. Wilt u geen zichtbare glasfles in uw zithoek? Onze enclosures plaats u over de glasfles heen om deze te verbergen. U creëert dan ook nog eens een leuk bijzettafeltje! De glasslang van uw vuurtafel verbergt u gemakkelijk met het gasslang beschermprofiel. Dit is ook nog eens extra veilig!

Glasombouw vuurtafel

U kunt ervoor kiezen om bij onze vuurtafels een glasombouw te plaatsen. Zo voorziet u het vuur van extra bescherming. Een glazen ombouw op uw vuurtafel zorgt ervoor dat kinderen het vuur niet zo maar aan kunnen raken en dat u spullen niet te dicht bij de vlam kunt leggen. Een glazen vuurtafel ombouw zorgt dus voor een extra stukje veiligheid.

Beschermhoes vuurtafels

Wilt u uw vuurtafel in de winter graag beschermen tegen regen en wind? Gebruik de Libre vuurtafelhoes om uw Libre vuurtafel tegen de elementen te beschermen. 

Vuurtafel accessoires

6 resultaten

Van hoog naar laag sorteren