Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Buiten poef kopen

Wilt u graag een buiten poef kopen? Een tuin poef is een gezellige toevoeging aan uw loungeset. Alle loungesets en buiten poefjes uit ons assortiment zijn in huis ontworpen. De kleuren en materialen zijn op elkaar afgestemd, waardoor u kunt mixen & matchen. Zo is er altijd wel een poef buiten die aansluit op uw tuinstijl. Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u een uitgebreide collectie poefs.

Luxe poef buiten

Gebruik een poef als voetenbankje, tafeltje of extra zitplaats. Met een poef kunt u verschillende kanten op. Een poef is compact en licht van gewicht. Daardoor kunt u hem eenvoudig verplaatsen. Door de verschillende uitvoeringen en kleuren is de poef makkelijk te combineren met veel loungesets.

  • Eenvoudig combineren met uw set
  • Licht van gewicht
  • Multifunctioneel

Tuin poef onderhouden

Om uw poef mooi te houden, is het belangrijk om deze af en toe te onderhouden. Zo zult u er langer plezier aan beleven. Afhankelijk van het materiaal, kunt u uw poef voor buiten behandelen met onze onderhoudsmiddelen. Voor meer informatie over aluminium tuinmeubelen onderhoudenteakhouten tuinmeubelen onderhoudenwicker tuinmeubelen onderhouden en textileen tuinmeubelen onderhouden kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s.

Welke voetenbanken en poefs zijn er nog meer?

Buitenhof Tuinmeubelen heeft een ruim assortiment voetenbanken en buiten poefs. Naast poefs voor buiten, hebben we ook voetenbanken voor buiten in onze collectie. Ook dit zijn hele handige toevoegingen aan uw set. Bekijk de verschillende soorten direct op de bijbehorende pagina’s.

Poef buiten kopen

Bent u geïnteresseerd in een poef voor buiten? Neem dan een kijkje op onze website voor alle opties of kom langs in één van onze winkels. Onze verkoopspecialisten helpen u graag. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Poefs

Filteren

6 resultaten

Van hoog naar laag sorteren