Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
Reeds ingevuld

Telefoniste

Variabele uren

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om te telefoneren? Help je graag mensen door goed naar ze te luisteren? Ben jij iemand die graag samenwerkt en tegelijk de focus kan houden op je eigen werkzaamheden? Vind je het leuk om in een dynamische en gezellige omgeving te werken? Dan ben jij degene die we zoeken om ons telefoonteam te komen versterken!


Verantwoordelijkheden:

De telefoniste op onze klantenservice is hét visitekaartje van BuitenHof Tuinmeubelen. Hij/zij staat mensen goed en professioneel te woord, kan inventariseren door wie en hoe de klant het beste geholpen kan worden en kan snel en correct schakelen. Je taken zijn onder andere:

- Opnemen van binnenkomende gesprekken op de klantenservice.

- Inplannen van bezorgafspraken.

- Verwerken van mails.

- Versturen van onderdelen.

- Afhandelen van verschillende taken.

- Wisselende receptie diensten.

Bedrijfsprofiel

BuitenHof Tuinmeubelen groeit! Met negentien winkels toonaangevend op de markt.

BuitenHof is een snelgroeiend en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve tuinmeubelen. De collectie wordt voor een groot deel bepaald door eigen import. Daardoor kunnen wij onze klanten originaliteit en exclusiviteit garanderen. BuitenHof Tuinmeubelen heeft negentien winkels in Nederland en België. Wij van BuitenHof zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

Solliciteren?

Stuur een e-mail met daarin je cv en motivatie naar solliciteren@buitenhoftuinmeubelen.nl t.a.v. Renate Antonissen.