Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
Reeds ingevuld

Assistent Bedrijfsleider BuitenHof Tuinmeubelen Tilburg

Fulltime

Functieomschrijving

Voor onze winkel in Tilburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent bedrijfsleider m/v die samen met het huidige team werken aan de echte BuitenHof beleving! De verkoop staat op nummer 1 bij jou, je verplaatst je in klanten met een enorme dosis gastvrijheid. Daarnaast ben je de rechterhand van de bedrijfsleider en vervang je deze bij afwezigheid. Je bent op die momenten verantwoordelijk voor jouw filiaal en coacht en ondersteunt jouw team. Daarnaast zorg je er samen met je collega’s voor dat de winkel altijd de juiste uitstraling heeft.

Functie-eisen

Herken jij je hierin:

- Je hebt ervaring in retail of horeca.

- Je bent representatief, klantvriendelijk en gastvrij.

- Je bent gedreven en resultaatgericht. Je haalt het maximale uit iedere verkoopkans.

- Je vindt het leuk om in een team te werken, en er samen voor je eigen winkel te gaan.

- Je bent creatief en kunt dat goed gebruiken in je werk.

- Je vindt het geen probleem om op zaterdag en op zondag te werken. Jij weet tenslotte dat daar de beste verkoopkansen liggen!

- Je bent pro actief.

Bedrijfsprofiel

BuitenHof Tuinmeubelen groeit! Met achttien winkels toonaangevend op de markt.

BuitenHof is een snelgroeiend en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve tuinmeubelen. De collectie wordt voor een groot deel bepaald door eigen import. Daardoor kunnen wij onze klanten originaliteit en exclusiviteit garanderen. BuitenHof Tuinmeubelen heeft negentien winkels in Nederland en België.  Wij van BuitenHof zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Weet jij je te onderscheiden? Dan zijn er altijd doorgroeimogelijkheden!

Solliciteren?

Stuur een e-mail met daarin je cv en motivatie naar solliciteren@buitenhoftuinmeubelen.nl t.a.v. Renate Antonissen.