Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 19 Nederlandse BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Tuinverlichting kopen

Overweegt u tuinverlichting te kopen? Tuinverlichting is ideaal om ook ’s avonds te genieten van het buitenleven. Met een tuinlamp kunt u langer in de tuin blijven zitten tijdens mooie zomeravonden en genieten van gezellig warm licht. Tuinlampjes zorgen voor extra sfeer. Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u de keuze uit verschillende tuinlampen, zoals staande lampen, lantaarns en tafellampen. Zo is er altijd een buitenlamp die bij uw smaak en wensen past.

Buitenverlichting

Ontvangt u ’s avonds gasten in uw tuin? Dan is het mooi als uw tuin verlicht is door buitenverlichting. Zo kunt u een tuinspot op grote bomen zetten, tuinlampjes aan een snoer langs de schutting hangen of een buitenlantaarn in uw zithoek plaatsen. In onze collectie vindt u ook solar tuinverlichting, oplaadbare en draadloze tuinlampen. Deze kunt u dus overal plaatsen zonder dat u er een stopcontact voor nodig heeft! 

Solar tuinverlichting

Met solar tuinverlichting bent u nooit meer in de weer met onhandige snoertjes of lege batterijen. Dankzij een handig zonnepaneel laadt een solar buitenlamp vanzelf op overdag, zodat u ’s avonds gezellige verlichting heeft als u buiten zit.

Buitenverlichting LED

Tuinverlichting met led gebruikt tot 85% minder energie en gaat langer mee dan de gloeilamp van vroeger. Onze led buitenverlichting is volledig recyclebaar en heeft een lange levensduur. Led tuinverlichting heeft dus een lage impact op het milieu. Veel van onze tuinlampen zijn bovendien oplaadbaar met een kabeltje. Zo hoeft u dus geen batterijen te vervangen!

Tuinverlichting

25 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina