Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Salontafels

Salontafels zijn functioneel en maken uw loungeset helemaal af. Als u lekker ontspant op uw loungeset, heeft u uw verfrissende drankje altijd bij de hand. Onze salontafels zijn gemaakt van dezelfde materialen als onze loungesets en relaxstoelen. Zo ontstaat er altijd een mooi geheel!


Voordelen salontafels buiten

Een salontafel voor buiten is een leuk én handig item voor in uw tuin. Met een salontafel heeft u altijd voldoende plaats om hapjes en drankjes neer te zetten. Zo hoeft u tijdens een gezellige zomeravond niet telkens op te staan. De salontafels uit onze collectie zijn weerbestendig en van hoge kwaliteit. Uw tuin ziet er dus altijd mooi aangekleed uit!

Vinkje Mooie uitstraling
Vinkje Functioneel
Vinkje Ruime keuze
Vinkje Hoge kwaliteit
Vinkje Weerbestendig

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 51 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 51 artikelen

Salontafel onderhouden

Een salontafel onderhouden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Voor onze salontafels maken we gebruik van weerbestendige materialen die het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. Wel is het goed om uw salontafel af en toe te onderhouden. Afhankelijk van het materiaal van uw salontafel is er speciaal onderhoud nodig. Voor meer informatie over aluminium tuinmeubelen onderhouden, teakhouten tuinmeubelen onderhouden of wicker tuinmeubelen onderhouden kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s.


Welke tuintafels zijn er nog meer?

Naast salontafels hebben we ook tuintafels, bartafels, picknicktafels en bijzettafels in onze collectie. Deze hebben elk hun eigen voordelen en uitstraling. Bekijk hieronder direct de andere tuintafels uit ons assortiment.

      • Tuintafels
      • Bartafels
      • Picknicktafels
      • Bijzettafels


Salontafel kopen

Een salontafel kopen doet u eenvoudig en veilig via onze webshop. Hier vindt u onze uitgebreide collectie salontafels, in allerlei materialen, kleuren en formaten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Onze tuinmeubelspecialisten staan voor u klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het winkeloverzicht.

Lees verder ▼ Lees minder ▲