Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 19 Nederlandse BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Teakhouten tuintafel kopen

Teakhout is een populair materiaal voor tuintafels vanwege de duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht. Hier zijn enkele belangrijke dingen om te weten over teakhouten tuintafels.

Tuintafel van teakhout

Teakhouten tuintafels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van traditioneel tot modern. Het hout heeft een warme uitstraling en past goed bij verschillende soorten buitenruimtes. Vanwege de natuurlijke uitstraling van het hout, kan een teakhouten tuintafel een unieke charme toevoegen aan uw tuin of patio.

Teakhout is van nature bestand tegen rot en insecten, waardoor het een uitstekende keuze is voor tuintafels. Het hout heeft ook een hoog oliegehalte, waardoor het bestand is tegen weersinvloeden en minder snel barst of vervormt. Om de natuurlijke uitstraling van teakhouten tuintafels te behouden, is het belangrijk om ze regelmatig te onderhouden. Dit kan door middel van het aanbrengen van teakolie om de kleur van het hout te behouden en het te beschermen tegen weersinvloeden. U kunt er ook voor kiezen om het hout te laten vergrijzen, wat een verweerde uitstraling geeft. De investering in een teakhouten tuintafel is echter de moeite waard vanwege de duurzaamheid en de tijdloze uitstraling.

Teak tuintafel

Als u op zoek bent naar een duurzame en esthetisch aantrekkelijke tuintafel, is teakhout een uitstekende keuze. Het hout is bestand tegen weersinvloeden en biedt een warme uitstraling die past bij verschillende soorten buitenruimtes. Het is belangrijk om te onthouden dat het onderhoud van teakhouten tuintafels een beetje extra aandacht nodig heeft om de natuurlijke schoonheid te behouden.

Teakhouten tuintafels

Filteren

2 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Jakarta tuintafel
Jakarta tuintafel
300x100cm | Robuust teak | Robuust teak
€ 1.249,00
in wensenlijst