Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuintafels

BuitenHof Tuinmeubelen heeft een enorme variëteit aan prachtige tuintafels. De tuintafel vormt een centraal onderdeel van je tuin. Ben je op zoek naar modern of klassiek? Voor iedere tuin heeft BuitenHof een geschikte tuintafel.

De tuintafels zijn van verschillende materialen vervaardigd, waaronder teakhout, HLP, Polywood en spraystone. Daarnaast is er ook nog keuze uit verschillende vormen. Op een rechthoekige tafel kan je heerlijk dineren, terwijl je op een ronde tuintafel juist meer gezelligheid creëert. Twijfel je nog? Kom dan naar een van onze showrooms, waar we je van persoonlijk en deskundig advies kunnen voorzien.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 145 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 145 artikelen

Tuintafel

Op een zomerse avond barbecueën in de tuin of in de ochtendzon een uitgebreide lunch met de hele familie. Een tuintafel is in beide situaties onmisbaar. BuitenHof Tuinmeubelen heeft een uitgebreide collectie aan tuintafels. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Onder andere teakhouten tuintafels zijn erg populair. Alle tuintafels zijn van hoge kwaliteit. Ieder materiaal heeft zijn eigen schoonheden, kwaliteiten en onderhoudsvoorschriften. 

Materiaal tuintafel

Bij BuitenHof Tuinmeubelen worden de tuintafels gemaakt van gerecycled teakhout. Dit is vrijwel onverwoestbaar en wordt op ambachtelijke wijze prachtig verwerkt. Door de eigentijdse ontwerpen heb je altijd een exemplaar dat gezien mag worden. Met de teak onderhoudsmiddelen kan je zorgen dat de tuintafel zijn uitstraling behoudt. Naast teakhouten modellen, worden er natuurlijk ook andere materialen gebruikt. Veel voorkomende materialen zijn; wicker, aluminium en spraystone. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Wicker is erg onderhoudsvriendelijk en heeft geen speciale verzorging nodig. Aluminium is licht en makkelijk te verplaatsen. Spraystone is een mix van gemalen natuursteen en hoogwaardige hars, gespoten op een glasplaat. Kortom elk tafelblad heeft zijn unieke kenmerken.

Aanschaf tuintafel

Voordat je overgaat tot de aanschaf van een tuintafel is het dus erg belangrijk jezelf goed te laten informeren over de verschillende materialen. Uiteraard staan wij je graag te woord in 1 van onze 19 winkels! Heb je een groot gezin of krijg je vaak visite dan zijn er bij ons veel mogelijkheden voor een tuintafel tot maar liefst vier meter. Ben je niet in het bezit van een grote tuin of heb je een balkon, ook dan is er voor jou een grote keuze. Ieder model is uitstekend te combineren met losse, bijpassende tuinstoelen. Enkele modellen zijn voorzien van een uitschuifbaar blad, erg handig wanneer je mensen hebt uitgenodigd voor een etentje. Daarnaast kan je kiezen uit ronde, vierkante of rechthoekige modellen.

Ben je op zoek naar een mooie tuintafel die bij jouw tuin en huis past, dan kan je deze vinden in een van onze 19 tuinmeubelwinkels of op onze website!

Lees verder ▼ Lees minder ▲