Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuintafels

BuitenHof Tuinmeubelen heeft een enorme variëteit aan prachtige tuintafels. De tuintafel vormt een centraal onderdeel van uw tuin. Bent u op zoek naar modern of klassiek? Voor iedere tuin heeft BuitenHof een geschikte tuintafel.

De tuintafels zijn van verschillende materialen vervaardigd, waaronder glas, keramiek, teakhout, HLP, Polywood en spraystone. Daarnaast is er ook nog keuze uit verschillende vormen. Op een rechthoekige tafel kunt u heerlijk dineren, terwijl u op een ronde tuintafel juist meer gezelligheid creëert. Twijfelt u nog? Kom dan naar een van onze showrooms, waar we u van persoonlijk en deskundig advies kunnen voorzien.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 89 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 89 artikelen

Tuintafel

Op een zomerse avond barbecueën in de tuin of in de ochtendzon een uitgebreide lunch met de hele familie. Een tuintafel is in beide situaties onmisbaar. BuitenHof Tuinmeubelen heeft een uitgebreide collectie aan tuintafels. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Onder andere teakhouten tuintafels zijn erg populair. Alle tuintafels zijn van hoge kwaliteit. Ieder materiaal heeft zijn eigen schoonheden, kwaliteiten en onderhoudsvoorschriften. 

Materiaal tuintafel

Bij BuitenHof Tuinmeubelen worden de tuintafels gemaakt van gerecycled teakhout. Dit is vrijwel onverwoestbaar en wordt op ambachtelijke wijze prachtig verwerkt. Door de eigentijdse ontwerpen heeft u altijd een exemplaar dat gezien mag worden. Met de teak onderhoudsmiddelen kunt u zorgen dat de tuintafel zijn uitstraling behoudt. Naast teakhouten modellen, worden er natuurlijk ook andere materialen gebruikt. Veel voorkomende materialen zijn; wicker, aluminium en spraystone. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Wicker is erg onderhoudsvriendelijk en heeft geen speciale verzorging nodig. Aluminium is licht en makkelijk te verplaatsen. Spraystone is een mix van gemalen natuursteen en hoogwaardige hars, gespoten op een glasplaat. Kortom elk tafelblad heeft zijn unieke kenmerken.

Aanschaf tuintafel

Voordat u overgaat tot de aanschaf van een tuintafel is het dus erg belangrijk uzelf goed te laten informeren over de verschillende materialen. Uiteraard staan wij u graag te woord in 1 van onze 19 winkels! Heeft u een groot gezin of krijgt u vaak visite dan zijn er bij ons veel mogelijkheden voor een tuintafel tot maar liefst vier meter. Bent u niet in het bezit van een grote tuin of heeft u een balkon, ook dan is er voor u een grote keuze. Ieder model is uitstekend te combineren met losse, bijpassende tuinstoelen. Enkele modellen zijn voorzien van een uitschuifbaar blad, erg handig wanneer u mensen heeft uitgenodigd voor een etentje. Daarnaast kunt u kiezen uit ronde, vierkante of rechthoekige modellen.

Bent u op zoek naar een mooie tuintafel die bij uw tuin en huis past, dan kunt u deze vinden in een van onze 19 tuinmeubelwinkels of op onze website!

Lees verder ▼ Lees minder ▲