Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinstoelen

Na een dag hard werken is de tuin je favoriete bestemming om tot rust te komen. Er is geen andere stoel zo gericht op relaxen als de tuinstoel. BuitenHof Tuinmeubelen heeft een groot scala aan tuinstoelen, diningstoelen en verstelbare tuinstoelen. Bepaal zelf welke tuinstoel het beste in je tuin, terras of balkon staat.

Er is keuze uit de materialen aluminium, teak, wicker en kunststof. De tuinstoelen zijn ook gemakkelijk te combineren met andere tuin- of loungesets. Een tuinstoel kan gemakkelijk als extra zitplaats dienen bij een tuinfeest of als er plotseling visite langs komt.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 67 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 67 artikelen

Dé ideale tuinstoel

Bij iedere tuinstoel staat het zitcomfort en gebruiksgemak centraal, zodat je heerlijk zit en volledig tot rust kan komen. Het moet iedere keer weer een genot zijn om aan tafel te mogen eten. Bovendien wordt het door het comfort van de stoelen wel erg makkelijk om iedereen gezellig aan tafel te laten zitten. Tuinstoelen zijn een essentieel onderdeel in iedere tuin. Gezellig met het hele gezin aan tafel eten in de tuin of gezamenlijk ontspannen zitten met een drankje. Zodra de eerste zonnestralen je tuin bereiken, geniet je direct weer van heerlijke maaltijden in de tuin. Zonder dat je de schuur of garage in hoeft te duiken om de onder het stof zittende tuinstoelen te zoeken

Aanbod tuinstoelen

Bij BuitenHof heb je een ruime keuze aan diningstoelen, zodat je altijd een model vindt dat bij je past. Alle modellen zijn uitgevoerd in verschillende weerbestendige materialen, waardoor je de tuinstoelen het gehele jaar met een gerust hart buiten kunt laten staan. De verschillende modellen en uitvoeringen zorgen ervoor dat je een tuinstoel vindt die bij je tuintafel en de uitstraling van je tuin past. De verstelbare tuinstoelen zijn gemaakt van de beste materialen en zorgvuldig afgewerkt. Ze zijn in vijf verschillende standen te zetten, zodat je voor elke situatie het ultieme zitcomfort hebt. De stoelen met een gasveer zijn traploos in iedere stand te zetten. Naast de verstelbare tuinstoelen is er ook een grote keuze in stapelbare of vaste tuinstoelen in verschillende All Weather materialen. Een aantal modellen hebben een extra hoge rug voor nog meer zitcomfort.

Je kan alle exemplaren direct online bestellen. Wil je het zitcomfort persoonlijk ervaren, dan ben je uiteraard altijd welkom in 1 van onze 19 winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲