Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinbanken

Een tuinbank is een gezellige manier om met meerdere personen bij elkaar te zitten. Zet een picknick bank aan een tafel om een verrassende frisse look te creëren of zet een wicker bank op een mooi plekje om lekker van het mooie weer te genieten. Denk bij een lounge bank goed na of u alleen wilt zitten of u misschien ook languit wilt kunnen liggen. We hebben ook mooie banken met een rugleuning die achterover gezet kan worden zodat u met meerdere personen tegelijk kunt liggen!Onze tuinbanken zijn vaak een toevoeging aan een set. Daarom zijn veel van onze banken verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook zijn er verschillende bijpassende kussens zodat u altijd zo comfortabel mogelijk kunt zitten.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 49 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 49 artikelen

Aanbod tuinbanken

De banken zijn er in diverse formaten en uitvoeringen, zoals met en zonder rugleuning. De unieke designs en vormen zorgen ervoor dat u een exclusief tuinmeubel heeft dat een eyecatcher is in uw tuin. Op de comfortabele tuinbanken geniet u heerlijk van de zon en komt u ultiem tot rust. Door het toevoegen van decoratiekussens maakt u het uiterlijk van uw tuinbed nog aantrekkelijker. .

Met het hele gezin buiten zitten en relaxen? Dan heeft BuitenHof de perfecte oplossing in de vorm van schitterende lounge tuinbanken. Geschikt om met het hele gezin op te zitten en tot de rust te komen.

De verschillende designs kunt u direct online bestellen, maar u kunt natuurlijk ook 1 van onze 18 winkels bezoeken en het relaxgevoel zelf ervaren!

Lees verder ▼ Lees minder ▲