Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Ligbedden en Relaxstoelen

Relax in uw ligbed, relaxstoel of slaapstoel

Ligbedden en relaxstoelen zijn de ideale toevoeging voor wie een beetje extra luxe in zijn tuin wil. Relaxstoelen zijn ideaal voor wie lekker ontspannen een boek of tijdschrift wil lezen. De ligbedden zijn juist weer perfect voor de zonaanbidders. Uiteraard hebben de ligbedden een verstelbare rugleuning dus u bepaalt zelf in welke houding u het lekkerst ligt.

  1. 1
  2. 2
15 van de 17 artikelen

  1. 1
  2. 2
15 van de 17 artikelen

Materialen van ligbedden

Ontspannen in eigen tuin met een ligbed of relaxstoel. Door een diversiteit aan relaxstoelen kan BuitenHof Tuinmeubelen u altijd helpen. De stoelen zijn verstelbaar en gemakkelijk te verplaatsen. U kunt kiezen uit aluminium ligbedden, (teak) houten ligbedden en wicker ligbedden.

Aanbod ligbedden en relaxstoelen

Met de relaxstoelen van BuitenHof geniet u optimaal van elke zonnestraal. Iedere relaxstoel heeft een schitterend design en zit comfortabel, waardoor de tuinstoelen een prettige toevoeging aan uw tuin zijn en u heerlijk kunt ontspannen. De tuin relaxstoelen zijn er in verschillende uitvoeringen, materialen en prijsklassen. Doordat de relaxstoelen gemaakt zijn van All Weather materiaal hoeft u ze niet op te bergen, maar kan u ze het hele jaar in de tuin laten staan. De grote tuinmeubelcollectie zorgt ervoor dat er voor iedereen een relaxstoel naar keuze is.

Bekijk en bestel de nieuwe tuinmeubelcollectie snel online of bezoek onze winkels!

 

Lees verder ▼ Lees minder ▲