Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Hockers en Poefs

Bent u op zoek naar een hocker of poef? Met een hocker of poef haalt u de multifunctionaliteit in huis. De hockers en poefs nemen weinig ruimte in beslag, zijn uitstekend geschikt als er een groter gezelschap langskomt en het kan als tafeltje dienen om wat tijdschriften of een boek te leggen of een drankje neer te zetten.

De hockers en poefs zijn onder andere in de materialen wicker, aluminium en all weather bekleding te verkrijgen. Hierdoor is er veel keuze om de juiste hocker of poef te kiezen die bij u past.

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Hockers en poefs

Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u ruime keuze uit hockers en poefs. Ze zijn uitgevoerd in verschillende weerbestendige materialen, waardoor u ze het gehele seizoen met een gerust hart buiten kunt laten staan. De modellen zijn vaak onderdeel van een tuinset, dus erg makkelijk te combineren. Op zonnige dagen is het heerlijk om te relaxen in de tuin. Een poef, in veel verschillende kleuren, zorgt op een leuke manier voor een extra zitplaats bij uw diningset of loungeset. Heerlijk uw benen strekken op een hocker geeft een extra ontspannen gevoel en meer comfort in uw tuinstoel.

Aanbod hockers en poefs

De verschillende unieke designs zorgen ervoor dat de poef of hocker uitstekend past bij uw andere tuinmeubelen. Buitenhof biedt u de keuze uit klassieke of juist moderne en strakke modellen. Bovendien zijn ze vaak onderdeel van een set, dus passend in het geheel. Kijk snel verder voor de uitgebreide en uiteenlopende tuinmeubelcollectie. Een bijzettafel is enorm handig in combinatie met een set, het biedt een extra mogelijkheid om uw drankje weg te zetten. In de tuin staat ontspanning centraal, het is dan ook belangrijk dat u het uzelf zo gemakkelijk mogelijk maakt.

Wanneer u aan het loungen bent op uw ligbed is uw drankje wegzetten op een bijzettafel ideaal. De tuin tafeltjes zijn er in uiteenlopende designs en van verschillende materialen, zoals teakhout, wicker of aluminium. Veel modellen horen bij een serie en zijn dus makkelijk te combineren.

Bekijk en bestel de nieuwe collectie tuin bijzettafels direct online of bezoek 1 van onze 19 winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲