Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Hockers en Poefs

Ben je op zoek naar een hocker of poef? Met een hocker of poef haal je de multifunctionaliteit in huis. De hockers en poefs nemen weinig ruimte in beslag, zijn uitstekend geschikt als er een groter gezelschap langskomt en het kan als tafeltje dienen om wat tijdschriften of een boek te leggen of een drankje neer te zetten.

De hockers en poefs zijn onder andere in de materialen wicker, aluminium en all weather bekleding te verkrijgen. Hierdoor is er veel keuze om de juiste hocker of poef te kiezen die bij je past.

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Hockers en poefs

Bij BuitenHof Tuinmeubelen heb je ruime keuze uit hockers en poefs. Ze zijn uitgevoerd in verschillende weerbestendige materialen, waardoor je ze het gehele seizoen met een gerust hart buiten kunt laten staan. De modellen zijn vaak onderdeel van een tuinset, dus erg makkelijk te combineren. Op zonnige dagen is het heerlijk om te relaxen in de tuin. Een poef, in veel verschillende kleuren, zorgt op een leuke manier voor een extra zitplaats bij je diningset of loungeset. Heerlijk je benen strekken op een hocker geeft een extra ontspannen gevoel en meer comfort in je tuinstoel.

Aanbod hockers en poefs

De verschillende unieke designs zorgen ervoor dat de poef of hocker uitstekend past bij je andere tuinmeubelen. Buitenhof biedt je de keuze uit klassieke of juist moderne en strakke modellen. Bovendien zijn ze vaak onderdeel van een set, dus passend in het geheel. Kijk snel verder voor de uitgebreide en uiteenlopende tuinmeubelcollectie. Een bijzettafel is enorm handig in combinatie met een set, het biedt een extra mogelijkheid om je drankje weg te zetten. In de tuin staat ontspanning centraal, het is dan ook belangrijk dat je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maakt.

Wanneer je aan het loungen bent op je ligbed is je drankje wegzetten op een bijzettafel ideaal. De tuin tafeltjes zijn er in uiteenlopende designs en van verschillende materialen, zoals teakhout, wicker of aluminium. Veel modellen horen bij een serie en zijn dus makkelijk te combineren.

Bekijk en bestel de nieuwe collectie tuin bijzettafels direct online of bezoek 1 van onze 19 winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲