Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Voetenbanken en Poefs

Even lekker uw benen strekken of uw drankje neerzetten: de poefs en voetenbanken van BuitenHof Tuinmeubelen zijn hier ideaal voor! Naast een functie zijn de poefs en voetenbanken een mooie decoratie.
Kies uit verschillende materialen zoals wicker, aluminium en All Weather bekleding.

  1. 1
  2. 2
15 van de 23 artikelen

  1. 1
  2. 2
15 van de 23 artikelen

Combineren met Voetenbanken en poefs

Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u ruime keuze uit voetenbanken en poefs. Een voetenbank of poef aan een set toevoegen gaat altijd prima want er zijn heel veel varianten die qua kleur goed overeenkomen met onze tuinsets. Let goed op wanneer u een voetenbank of poef als tafeltje wilt gebruiken. Soms is het nodig om een dienblad te gebruiken om uw drankje stabiel te laten staan. Uiteraard hebben wij ook verschillende mooie dienbladen in ons assortiment! De voetenbanken en poefs zijn uitgevoerd in verschillende weerbestendige materialen, waardoor u ze het gehele seizoen met een gerust hart buiten kunt laten staan. De modellen zijn vaak onderdeel van een tuinset, dus erg makkelijk te combineren. Op zonnige dagen is het heerlijk om te relaxen in de tuin. Een poef, in veel verschillende kleuren, zorgt op een leuke manier voor een extra zitplaats bij uw diningset of loungeset. Heerlijk uw benen strekken op een hocker geeft een extra ontspannen gevoel en meer comfort in uw tuinstoel.

Aanbod voetenbanken en poefs

De verschillende unieke designs zorgen ervoor dat de poef of voetenbank uitstekend past bij uw andere tuinmeubelen. Veel van deze artikelen zijn goed te combineren met onze tuinsets. Er zijn namelijk veel varianten kleuren die goed overeenkomen. Buitenhof biedt u de keuze uit klassieke of juist moderne en strakke modellen. Bovendien zijn ze vaak onderdeel van een set, dus passend in het geheel. Kijk snel verder voor de uitgebreide en uiteenlopende tuinmeubelcollectie. Een bijzettafel is enorm handig in combinatie met een set, het biedt een extra mogelijkheid om uw drankje weg te zetten. In de tuin staat ontspanning centraal, het is dan ook belangrijk dat u het uzelf zo gemakkelijk mogelijk maakt.

Bekijk en bestel de nieuwe collectie tuin poefs en voetenbanken direct online of bezoek 1 van onze 22 winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲