Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De nieuwe LIFE brochure is er! Vraag hem nu gratis aan.

Ronde tuinsets bestaan uit een ronde tuintafel met stoelen eromheen. Een ronde tuinset is een ontzettend gezellige toevoeging aan uw tuin. In onze uitgebreide collectie vindt u altijd wel een ronde tuinset die bij uw wensen past. Of u nu op zoek bent naar een grote set voor zes personen of juist naar een kleine en knusse set voor zijn tweetjes, wij hebben het allemaal in ons assortiment.

VOORDELEN TUINSET ROND

Voor diners met veel interactie met uw gezelschap is een ronde tafel ideaal. U kunt met iedereen in gesprek gaan en er ontstaat een aangename, open sfeer. Daarnaast is een ronde tuinset een echte blikvanger in uw tuin. De ronde vormen creëren sfeer en gezelligheid. Met een tuinset uit onze collectie bent u altijd zeker van een hoge kwaliteit.

  • Knusse uitstraling
  • Extra gezellig dineren
  • Aangename, open sfeer
  • Blikvanger in de tuin
  • Hoge kwaliteit tuinset

RONDE TUINTAFEL ONDERHOUDEN

Afhankelijk van het materiaal heeft uw ronde tuinset speciaal onderhoud nodig. Een tuinset van aluminium heeft ander onderhoud nodig dan een tuinset van teakhout. Op de bijbehorende adviespagina’s kunt u alles lezen over een aluminium tuinset onderhouden en een teakhouten tuinset onderhouden.

WELKE TUINSETS ZIJN ER NOG MEER?

Naast ronde tuinsets, hebben we ook witte en zwarte tuinsets in onze collectie. Deze hebben ieder hun eigen uitstraling, dus we adviseren u om de desbetreffende pagina’s te bekijken. U kunt ook onze complete collectie design tuinsets bekijken.

RONDE TUINSET KOPEN

Ronde tuinset kopen? Dat kunt u veilig en snel in onze webshop doen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier kunt u de collectie ronde tuinsets bekijken, maar ook de rest van de collectie is hier tentoongesteld. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.

Bekijk winkels

Ronde tuinsets

Filteren

15 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren
Pagina