Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Picknicksets

Creëer gezelligheid in uw tuin door middel van een fraaie picknickset. U bent op zoek naar tuinmeubelen voor uw tuin, maar u wilt iets anders dan een tuinset. Kies dan voor een trendsettende picknickset. Zo heeft u een speciale én uniek tuinmeubel in uw tuin staan. De picknicktafels van BuitenHof Tuinmeubelen kunnen tevens het gehele jaar buiten blijven staan.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Gezellig picknicken in uw tuin

Door de mooie picknicktafels hoeft u niet meer richting het bos, park of het strand. U kunt hierdoor lekker in uw achtertuin genieten, want u haalt de gezelligheid in uw tuin met een eigen picknicktafel. Nodig uw familie, vrienden en kennissen uit om van het lekkere weer te genieten met een drankje en een hapje. De picknicktafels hebben een ruime opening, waardoor u gemakkelijk in- en uit kunt stappen.

Materiaal picknicktafels

De picknicktafels zijn te verkrijgen in aluminium in combinatie met polywood en aluminium in combinatie met teakhout. De picknicktafels zijn aan de hand van de allerlaatste tuinmeubeltrends ontworpen. Zo heeft u altijd een trendy picknickset in uw tuin staan. Door het materiaal zijn de picknicktafels ook duurzaam. Zo heeft u nog jarenlang plezier van uw picknickset.

Koop uw picknicktafel

U kunt de picknickset online kopen via onze webshop, of kom naar een van onze showrooms. Daar kunt u uw gedroomde picknickset meteen bekijken. Onze enthousiaste verkopers kunnen u ook persoonlijk en deskundig advies geven.

Lees verder ▼ Lees minder ▲