Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Picknicksets

Creëer gezelligheid in je tuin door middel van een fraaie picknickset. Je bent op zoek naar tuinmeubelen voor je tuin, maar je wilt iets anders dan een tuinset. Kies dan voor een trendsettende picknickset. Zo heb je een speciale én uniek tuinmeubel in je tuin staan. De picknicktafels van BuitenHof Tuinmeubelen kunnen tevens het gehele jaar buiten blijven staan.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Gezellig picknicken in je tuin

Door de mooie picknicktafels hoef je niet meer richting het bos, park of het strand. Je kan hierdoor lekker in je achtertuin genieten, want je haalt de gezelligheid in je tuin met een eigen picknicktafel. Nodig je familie, vrienden en kennissen uit om van het lekkere weer te genieten met een drankje en een hapje. De picknicktafels hebben een ruime opening, waardoor je gemakkelijk in- en uit kan stappen.

Materiaal picknicktafels

De picknicktafels zijn te verkrijgen in aluminium in combinatie met polywood en aluminium in combinatie met teakhout. De picknicktafels zijn aan de hand van de allerlaatste tuinmeubeltrends ontworpen. Zo heb je altijd een trendy picknickset in je tuin staan. Door het materiaal zijn de picknicktafels ook duurzaam. Zo heb je nog jarenlang plezier van je picknickset.

Koop je picknicktafel

Je kan de picknickset online kopen via onze webshop, of kom naar een van onze showrooms. Daar kan je jouw gedroomde picknickset meteen bekijken. Onze enthousiaste verkopers kunnen je ook persoonlijk en deskundig advies geven.

Lees verder ▼ Lees minder ▲