Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Tuinset kopen

Wilt u een luxe tuinset kopen voor in uw tuin? BuitenHof biedt een ruim assortiment aan luxe tuinsets. Tuinsets vormen de basis van uw tuin meubels en kunnen een tuin echt sfeer geven. Een tuinset is perfect om te dineren met uw gezin of met visite, maar kan ook gebruikt worden als plek om te ontspannen tijdens lekker weer, door bijvoorbeeld een goed boek open te slaan of simpelweg te genieten van een kopje koffie. Wij verkopen kleine tuinsets en grote tuinsets in verschillende materialen, zo kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen altijd wel een tuinset kopen die bij u in de tuin past.

Grote tuinsets of kleine tuinsets

Welke tuinset het best bij u past is afhankelijk van waar u de set voor gaat gebruiken en met hoeveel personen u doorgaans bent. Bent u vaak alleen met kleine bezoekjes? Bekijk onze tuinsets voor 2 personen, tuinsets voor 4 personen en tuinsets 6 personen. U kunt natuurlijk een klassieke vierkante tuinset nemen, maar zijn tuinsets met een ronde tafel kunnen ook een echte eyecatcher zijn voor uw tuin. Heeft u een grote familie of krijgt u veel bezoek? Kijk dan naar onze rechthoekige tuinsets voor 8 personen en groter. Nog belangrijker dan de vorm van uw tuinset is het materiaal. Bij BuitenHof Tuinmeubelen kunt u een tuinset kopen van diverse materialen.

Diningset materialen

In ons assortiment vindt u de vaakst voorkomende materialen, namelijk hardhouten tuinsets, aluminium tuinsets en wicker tuinsets. Elk van deze materialen geeft uw tuin een andere uitstraling.

Landelijke tuinsets hout

Een houten tuinstoel staat mooi in elke tuin. Hardhouten tuinsets of teakhouten tuinsets hebben een landelijke uitstraling en kunnen met hun robuuste look stoer overkomen. In combinatie met lichte kussens stralen houten tuinsets buiten dan juist weer warmte uit. Bekijk hier al onze luxe houten tuinsets.

Moderne aluminium tuinset

Een aluminium tuinset is perfect voor iedereen die op zoek is naar een onderhoudsvriendelijke tuinset. Aluminium tuinmeubelen zijn licht van gewicht, erg sterk en roestvrij. De strakke lijnen van onze aluminium terrasstoelen zorgen voor een moderne uitstraling. Bekijk hier al onze luxe aluminium tuinsets.

Klassieke wicker tuinsets

Met een wicker tuinset zit u altijd goed. Dit geweven kunstmatige materiaal is werkelijk tijdloos. Bovendien zijn kunststof tuinsets onderhoudsvriendelijk en erg stevig. Bekijk hier al onze luxe wicker tuinsets.

Tuinset onderhoud

Onderhoud is belangrijk voor elk materiaal van een mooie tuinset. Teakhouten tuinsets zullen af en toe behandeld moeten worden om zo lang mogelijk mooi te blijven. Ben u juist op zoek naar een onderhoudsvrije tuinset? Dan past een aluminium tuinset wellicht beter bij u. Om onderhoud aan uw tuinset te beperken kunt u voor een tuinsethoes kiezen. Deze beschermt uw tuinset extra bij slechte weersomstandigheden. Bent u benieuwd wat voor onderhoud er nodig is bij elk van onze materialen? Bekijk dan onze uitgebreide adviespagina’s voor meer informatie.

Populaire tuinsets van BuitenHof

Wilt u een tuinset kopen bij Buitenhof Tuinmeubelen? Door ons ruime assortiment luxe tuinsets is het wellicht moeilijk een keuze te maken. Bekijk daarom hieronder onze meest populaire tuinset series van BuitenHof:

Tuinsets

Filteren

3 resultaten

Van hoog naar laag sorteren