Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De nieuwe LIFE brochure is er! Vraag hem nu gratis aan.

Met een aluminium tuinset haalt u een echte eyecatcher in uw tuin. Het strakke en moderne karakter van aluminium past perfect op ieder terras. Daarnaast is aluminium een onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal. Van een luxe aluminium tuinset heeft u dus jarenlang plezier!

Voordelen tuinset aluminium

Aluminium tuinsets zijn modern, lichtgewicht en onderhoudsvriendelijk. Dankzij het tijdloze en luxe karakter wordt aluminium veel gebruikt voor tuinmeubelen. Aluminium roest niet en is praktisch in gebruik. Daarnaast kunt u de tuinset makkelijk verplaatsen dankzij het lage gewicht. Als de zon draait gedurende de avond, verplaatst u een aluminium tuinset dus moeiteloos naar een zonnige plek in de tuin!

  • Strak en modern
  • Lichtgewicht
  • Sterk
  • Duurzaam
  • Roestvrij
  • Onderhoudsvriendelijk

Onderhoud aluminium tuinset

Een aluminium tuinset onderhouden is niet moeilijk. Omdat aluminium een erg onderhoudsvriendelijk materiaal is, zult u hier weinig omkijken naar hebben. Wel kunt u uw aluminium tuinset af en toe schoonmaken met een zachte doek en een sopje van warm water en afwasmiddel. U leest hier alles over op onze adviespagina over aluminium tuinmeubelen onderhouden. Wilt u uw tuinset extra beschermen als u deze niet gebruikt? Dan kunt u er ook voor kiezen om een beschermhoes te gebruiken.

Welke tuinmeubel materialen zijn er nog meer?

Naast tuinsets van aluminium hebben we ook tuinsets van wicker en teakhout in ons assortiment. Ieder materiaal heeft zijn eigen uitstraling en voordelen, dus we adviseren u om de bijbehorende pagina’s te bekijken.

Aluminium tuinset kopen

Een tuinset vormt de basis van uw tuinmeubilair. Bij het kiezen van een aluminium tuinset zijn er dus een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Zo moet de tuinset passen bij de stijl die u voor ogen heeft. Wilt u een strakke en moderne uitstraling creëren? Dan zijn tuinsets van aluminium ideaal. Als u juist iets meer warmte en gezelligheid wilt toevoegen, kunt u ook kiezen voor een tuinset van aluminium met hout. Ook de grootte van de tuinset is een belangrijk punt bij uw beslissing. Aan hoe veel personen moet de tuinset plaats bieden? Als u regelmatig meer zitplaatsen nodig heeft, bijvoorbeeld voor een feestje of barbecue, kunt u ook kiezen voor een uitschuifbare tafel. Voor advies over tuinsets kunt u terecht in een van onze winkels. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.

BEKIJK WINKELS

Aluminium tuinsets

Filteren

143 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren