Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Ontdek onze Limited Deals. Extra snel in uw tuin!

Wilt u een tuinset kopen? Tuinsets vormen de basis van uw buitenmeubilair. Een tuinset is perfect om te dineren, maar kan ook worden gebruikt om te lunchen of als plek om te ontspannen. Onze tuinsets hebben mooie designs en voegen écht iets toe aan uw tuin. Natuurlijk kunt u ook zelf een tuinset samenstellen door een tuintafel te combineren met tuinstoelen.

Soorten tuinsets

In onze collectie tuinsets hebben we naast tuinsets ook tuinstoelen, tuintafels en tuinbanken. De soort tuinset die het beste bij u past is afhankelijk van uw wensen en de ruimte in uw tuin.  Bekijk de verschillende tuinsets op de pagina's hieronder.

Voordelen tuinsets

Een mooie tuinset is onmisbaar in uw tuin. Gezellige diners met uw familie en vrienden worden nóg gezelliger met een luxueuze tuinset. Uw hele gezelschap kan comfortabel plaatsnemen en de hele avond genieten van het buitenleven.

  • Gezellig dineren
  • Optimaal zitcomfort
  • Hoge kwaliteit
  • Weerbestendig

Onderhoud tuinsets

Uw tuinset onderhouden is nodig om de levensduur te verlengen. Onze design tuinsets zijn gemaakt van hoogwaardige en weerbestendige materialen die lang mooi blijven. Toch is het goed om uw set regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden. Afhankelijk van het materiaal van uw tuinset is er speciaal onderhoud nodig. Lees meer over aluminium tuinsets onderhoudenteakhouten tuinsets onderhouden en wicker tuinsets onderhouden op onze uitgebreide adviespagina’s.

Tuinset kopen

Tuinset kopen? Dat kan eenvoudig en veilig via onze webshop. Toch liever het assortiment in de winkel bekijken? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over uw keuze. Of bekijk zelf rustig de collectie onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder!

Tuinsets

Filteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren