Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Diningsets

BuitenHof Tuinmeubelen biedt u een groot aantal mooie diningsets aan. De sets zijn uitstekend geschikt om heerlijk buiten te dineren in een ontspannende omgeving. Blader online door de webshop en zoek de tuinset die bij u past. Voor iedere tuin of balkon is er een juiste diningset aanwezig.

U bepaalt zelf hoe de tuinset eruit komt te zien. Er is keuze uit de materialen aluminium, teakhout en wicker en er zijn talloze combinaties mogelijk. Tuintafels in verschillende maten, waarbij het aantal stoelen kunt variëren. Daarnaast kunt u kiezen voor diningstoelen of verstelbare tuinstoelen met een hoge of lage rugleuning. Bepaal uw eigen unieke tuinset!  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 64 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 64 artikelen

Diningset collectie 2018

Het is lente en de eerste zomerse dag is aangebroken, een uitstekend moment voor een barbecue met vrienden en familie. Heerlijk buiten dineren, ontstpannen en samen zijn met uw dierbaren. Onze grote collectie 2018 geeft u weer volop keuze, zodat u de diningset vindt die bij u past. Al onze tuinsets zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen en weerbestendig, zo kunt u met de eerste zonnestralen alweer buiten van een lekkere maaltijd genieten. Aan de nieuwe comfortabele diningsets van BuitenHof geniet u nog meer van het eten en de gezelligheid.

Aanbod diningsets

BuitenHof Tuinmeubelen heeft een zeer uitgebreide collectie. Met een combinatie van materialen, stijlen en kleuren creëert u zelf een prachtige diningset die perfect is voor uw tuin. Kiest u voor mooie klassieke vormen, natuurlijke warme kleuren en materialen? Of gaat u liever voor een moderne uitstraling die opvalt en een echte eyecatcher is in uw tuin. BuitenHof biedt u alle mogelijkheden. Het is bij de keuze van diningsets belangrijk dat u zelf 100% tevreden bent met uw keuze.

diningset combinaties

Buitenhof biedt u de mogelijkheid om naar eigen wens te combineren met onderdelen, waarbij talloze combinaties mogelijk zijn. Tuintafels in verschillende materialen, kleuren en afmetingen met daarbij een vaste of verstelbare tuinstoel met een hoge of lage rugleuning. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, ze staan garant voor een lange levensduur en houden hun prachtige uitstraling.

Een gezellig etentje met familie en vrienden, genieten van de zon of heerlijk relaxen met een goed boek. Heeft u extra zitplaatsen nodig, dan kunt u de set gemakkelijk uitbreiden met een leuke bijpassende poef.

Bent u op zoek naar een mooie tuinset die bij uw tuin en huis past, dan kunt u deze vinden in een van onze 18 tuinmeubelwinkels of op onze website!

Lees verder ▼ Lees minder ▲