Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Diningsets

BuitenHof Tuinmeubelen biedt je een groot aantal mooie diningsets aan. De sets zijn uitstekend geschikt om heerlijk buiten te dineren in een ontspannende omgeving. Blader online door de webshop en zoek de tuinset die bij je past. Voor iedere tuin of balkon is er een juiste diningset aanwezig.

Je bepaalt zelf hoe de tuinset eruit komt te zien. Er is keuze uit de materialen aluminium, teakhout en wicker en er zijn talloze combinaties mogelijk. Tuintafels in verschillende maten, waarbij het aantal stoelen kan variëren. Daarnaast kan je kiezen voor diningstoelen of verstelbare tuinstoelen met een hoge of lage rugleuning. Bepaal je eigen unieke tuinset!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
15 van de 44 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
15 van de 44 artikelen

Diningset collectie 2017

Het is lente en de eerste zomerse dag is aangebroken, een uitstekend moment voor een barbecue met vrienden en familie. Heerlijk buiten dineren, ontstpannen en samen zijn met je dierbaren. Onze grote collectie 2017 geeft je weer volop keuze, zodat je de diningset vindt die bij je past. Al onze tuinsets zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen en weerbestendig, zo kan je met de eerste zonnestralen alweer buiten van een lekkere maaltijd genieten. Op de nieuwe comfortabele diningsets van BuitenHof geniet je nog meer van het eten en de gezelligheid.

Aanbod diningsets

BuitenHof Tuinmeubelen heeft een zeer uitgebreide collectie. Met een combinatie van materialen, stijlen en kleuren creëer je zelf een prachtige diningset die perfect is voor je tuin. Kies je voor mooie klassieke vormen, natuurlijke warme kleuren en materialen? Of ga je liever voor een moderne uitstraling die opvalt en een echte eyecatcher is in je tuin. BuitenHof biedt je alle mogelijkheden.Het is bij de keuze van diningsets belangrijk dat je zelf 100% tevreden bent met je keuze.

diningset combinaties

Buitenhof biedt je de mogelijkheid om naar eigen wens te combineren met onderdelen, waarbij talloze combinaties mogelijk zijn. Tuintafels in verschillende materialen, kleuren en afmetingen met daarbij een vaste of verstelbare tuinstoel met een hoge of lage rugleuning. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, ze staan garant voor een lange levensduur en houden hun prachtige uitstraling.

Een gezellig etentje met familie en vrienden, genieten van de zon of heerlijk relaxen met een goed boek. Heb je extra zitplaatsen nodig, dan kan je de set gemakkelijk uitbreiden met een leuke bijpassende poef.

Ben je op zoek naar een mooie tuinset die bij je tuin en huis past, dan kun je deze vinden in een van onze 19 tuinmeubelwinkels of op onze website!

Lees verder ▼ Lees minder ▲