Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Bistrosets

Heeft u een klein terras of een balkon tot uw beschikking en bent op zoek naar een bistroset? BuitenHof Tuinmeubelen biedt verschillende soorten bistrosets aan. Met een bistroset kunt u heerlijk natafelen, nadat u een uitgebreid diner heeft gehad.

De bistrosets zijn ideaal om een drankje of een hapje te doen. Zo kunt u helemaal tot rust komen. Kiest u een set met twee tuinstoelen of is een bistroset met vier tuinstoelen meer geschikt? Bepaal zelf uw keuze. BuitenHof Tuinmeubelen biedt de allermooiste bistrosets aan volgens de laatste tuinmeubeltrends.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Bistroset collectie 2017

Aan het einde van de dag schijnt er op dat ene gezellige hoekje in de tuin nog zon. Het zou heerlijk zijn om daar nog lekker wat te drinken na het eten of er te genieten van uw diner. Voor een uitgebreide diningset is er echter niet genoeg ruimte, daarom is de bistroset de ideale oplossing. Een extra plek in de tuin waar u kunt relaxen biedt u ook nog eens de mogelijkheid uw tuin van een andere kant te bekijken.

Materiaal bistrosets

De bistrosets zijn allen uitgevoerd in weerbestendige materialen, waardoor u de bistroset het gehele jaar in uw tuin kan laten staan. Welke bistroset past het best in uw tuin? Er is keuze uit de materialen aluminium, kunststof en een combinatie van aluminium en wicker

Balkon en bistroset

Heeft u niet de beschikking over een achtertuin, maar wel over een mooi balkon? Ook dan heeft BuitenHof Tuinmeubelen prachtige bistrosets. Lekker nagenieten op het balkon met een lekker drankje of hapje.

Bistrosets bekijken

Uw ideale bistroset gevonden in de webshop? Kom dan naar een van onze 19 tuinmeubelwinkels. Om de bistroset in het echt te bekijken. Met een bistroset van BuitenHof heeft u comfort en luxe in een.

In de nieuwe collectie vindt u weer een aantal bistrosets van de beste kwaliteit en volgens de nieuwste trends.

Lees verder ▼ Lees minder ▲