Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Barsets

In je tuin heb je nog een gezellig hoekje over, maar je weet niet precies hoe je dit moet opvullen? BuitenHof Tuinmeubelen heeft dé ideale barsets om dit hoekje op te vullen tot een sfeervol geheel. Met de mooie barsets kan je met je vrienden of familie urenlang bijkletsen onder het genot van een drankje. De barset kan ook dienen als buffettafel, waar je gezellig met je gezin buiten kan eten.

BuitenHof Tuinmeubelen biedt verschillende barsets aan, die bestaan uit een combinatie van aluminium met textileen bekleding. Op de bartafel ligt een glasblad. Door het toevoegen van een barset kan je ’s avonds naborrelen gedurende de zomer.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Barset collectie 2017

Je eigen tuin als vakantiebestemming. De barsets en bistrosets van BuitenHof geven je het ultieme vakantiegevoel. Genieten van de namiddag zon met een lekker drankje, gevolgd door een overheerlijk diner en afsluiten met een zelfgemaakte cocktail. En dit allemaal aan je eigen mooie barset.

Heb je een knus en gezellig hoekje in je tuin wat je graag op een leuke manier wilt inrichten of wil je niet altijd op dezelfde plek in je tuin genieten van het mooie weer? Met de mooie en luxueuze barsets die BuitenHof Tuinmeubelen in de collectie heeft bieden wij je de mogelijkheid om extra gezelligheid en sfeer aan te brengen in je tuin. Hoge bartafels en barkrukken waaraan je gezellig met vrienden en familie kunt bijkletsen en genieten van het buitenleven.

Aanbod barsets

De sets zijn gemaakt van aluminium in verschillende kleuren of teakhout gecombineerd met een bekleding van textileen. Door het materiaal dat gebruikt is voor de verschillende barsets kunnen deze het gehele jaar buiten blijven staan.

Variatie barsets

Alle barsets hebben een voetenbankje, zodat je gemakkelijk je voeten te ruste kan leggen. De Juwel barsets hebben een hogere bartafel en barstoelen. WIl je graag een barset in het echt zien? Kom dan naar een van onze showrooms toe.

Heerlijk een hapje en een drankje doen met vrienden in luxe en comfort! 

Lees verder ▼ Lees minder ▲