Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinsets

Buiten eten is vaak de voornaamste reden om tuinmeubels te hebben. Een dining set is hier uiteraard het beste voor geschikt. Er zijn allerlei varianten te verzinnen met uiteenlopende materialen en samenstellingen.
Houdt bij het uitkiezen van een dining set rekening met het aantal personen dat moet kunnen zitten, de ruimte die in uw tuin is en natuurlijk met wat u mooi vindt.
Wilt u uw tuinstoelen regelmatig verplaatsen, kies dan voor lichtere stoelen van bijvoorbeeld aluminium of textileen. Past een mooie klassieke uiterlijk bij uw tuin? Kies dan voor een mooie tuinset gemaakt van wicker.

Krijg bij aankoop van een tuinset met 4 tuinstoelen, 1 tuinstoel gratis!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 77 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 77 artikelen

Tuinset

U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf losse onderdelen tuinmeubelen te kopen en hier zelf uw ideale set van proberen te maken. BuitenHof biedt u echter ook de mogelijkheid om een complete tuinset te bestellen, waarbij u persoonlijk de set samenstelling kunt bepalen. BuitenHof Tuinmeubelen heeft een grote collectie tuinsets, maar voor welke materiaalsoort kiest u?

Materiaalkeuze tuinset

Natuurlijk is het belangrijk om het materiaal te kiezen dat u het mooiste vind. Het is echter ook van belang te kijken naar het onderhoud hiervan. Vindt u het niet erg om een aantal keer per jaar uw tuinset te behandelen om zo de levensduur hiervan te beschermen en het uiterlijk te behouden? Dan kunt u voor iedere materiaalsoort kiezen. Maar houd u niet zo van het actief onderhouden, dan hebben wij ook materialen waarbij weinig tot geen onderhoud nodig is.

Welke tuinset past bij u?

Een tuinset is de basis van uw tuinmeubilair. Houdt hier rekening mee als u bijvoorbeeld ook een loungeset of een parasol wilt plaatsen. Bij Buitenhof gebruiken wij dezelfde kleuren en materialen in verschillende series. De witte poten van een stoel hebben bijvoorbeeld exact dezelfde tint als het frame van een witte zweefparasol. Het materiaal waarmee een stoel bekleed is komt ook terug in de loungekussens van verschillende loungesets

Een tuinset kopen, is een weloverwogen beslissing. Een goede voorbereiding en oriëntatie is hierbij belangrijk. U kunt al onze sets online bekijken en uiteraard kunt u ze in het echt bekijken, aanraken en kopen in een BuitenHof winkel.

Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van deskundig advies.
De koffie staat klaar!

Lees verder ▼ Lees minder ▲