Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinsets

BuitenHof tuinmeubelen heeft verschillende tuinsets voor ieder wat wils. Onze tuinsets hebben verschillende designs volgens de laatste trends. Kies links uw voorkeur voor het aantal personen voor uw tuinset.
Ook kunt u zelf een tuinset samenstellen naar eigen smaak.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 101 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 101 artikelen

Tuinset

U kunt uw eigen set samenstellen door los onderdelen te kiezen. BuitenHof biedt u echter ook de mogelijkheid om een complete tuinset te bestellen, waarbij u persoonlijk de set samenstelling kunt bepalen. BuitenHof Tuinmeubelen heeft een grote collectie tuinsets, maar voor welke materiaalsoort kiest u?

Materiaalkeuze tuinset

Natuurlijk is het belangrijk om het materiaal te kiezen dat u het mooiste vindt. Het is echter ook van belang te kijken naar het onderhoud hiervan. Vindt u het niet erg om een aantal keer per jaar uw tuinset te behandelen om zo de levensduur hiervan te beschermen en het uiterlijk te behouden? Dan kunt u voor iedere materiaalsoort kiezen. Maar houdt u niet zo van het actief onderhouden, dan hebben wij ook materialen waarbij weinig tot geen onderhoud nodig is.

Welke tuinset past bij u?

Een tuinset is de basis van uw tuinmeubilair. Houd hier rekening mee als u bijvoorbeeld ook een loungeset of een parasol wilt plaatsen. Bij BuitenHof gebruiken wij dezelfde kleuren en materialen in verschillende series. De witte poten van een stoel hebben bijvoorbeeld exact dezelfde tint als het frame van een witte zweefparasol. Het materiaal waarmee een stoel bekleed is komt ook terug in de loungekussens van verschillende loungesets

Een tuinset kopen, is een weloverwogen beslissing. Een goede voorbereiding en oriëntatie is hierbij belangrijk. U kunt al onze sets online vinden en uiteraard kunt u ze in het echt bekijken, aanraken en kopen in een BuitenHof winkel.

Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van deskundig advies.
De koffie staat klaar!

Lees verder ▼ Lees minder ▲