Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinsets

Bent u het zat om losse elementen te koppelen en te combineren als één tuinset? BuitenHof Tuinmeubelen biedt u een groot assortiment samengestelde tuinsets aan. Blader online door onze webshop en laat u verrassen door de vele samengestelde tuinsets.

Er is keuze uit drie verschillende soorten tuinsets. Met de diningset kunt u uitstekend buiten eten met uw gezin als het mooi weer is. Wilt u graag een borrel organiseren voor uw familie en vrienden dan is de barset een uitstekende keuze. Bent u juist op zoek naar iets kleins? Dan is de bistroset een schot in de roos. U bent ook altijd welkom in een van onze showrooms, waar we u alles kunnen vertellen over de tuinset die bij u past.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 52 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 52 artikelen

Tuinset

U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf losse onderdelen tuinmeubelen te kopen en hier zelf uw ideale set van proberen te maken. BuitenHof biedt u echter ook de mogelijkheid om een complete tuinset te bestellen, waarbij u persoonlijk de set samenstelling kunt bepalen. BuitenHof Tuinmeubelen heeft een grote collectie tuinsets, maar voor welke materiaalsoort kiest u?

Materiaalkeuze tuinset

Natuurlijk is het belangrijk om het materiaal te kiezen dat u het mooiste vind. Het is echter ook van belang te kijken naar het onderhoud hiervan. Vindt u het niet erg om een aantal keer per jaar uw tuinset te behandelen om zo de levensduur hiervan te beschermen en het uiterlijk te behouden? Dan kunt u voor iedere materiaalsoort kiezen. Maar houd u niet zo van het actief onderhouden, dan hebben wij ook materialen waarbij weinig tot geen onderhoud nodig is.

Welke tuinset past bij u?

Welke kleur tuinset past het beste in uw tuin? Welke kussens zijn bijpassend en kunnen deze ook altijd buiten blijven liggen? Vragen waarbij wij u graag helpen. U kunt op onze website uitgebreide informatie op al uw vragen vinden, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch, per mail of chat, contact met ons opnemen. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom in 1 van onze 19 winkels.

Een tuinset kopen, is een weloverwogen beslissing. Een goede voorbereiding en oriëntatie is hierbij belangrijk. U kunt al onze sets online bekijken en uiteraard kunt u ze in het echt bekijken, aanraken en kopen in een BuitenHof winkel.

Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van deskundig advies.
De koffie staat klaar!

Lees verder ▼ Lees minder ▲