Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinsets

Ben je het zat om losse elementen te koppelen en te combineren als één tuinset? BuitenHof Tuinmeubelen biedt je een groot assortiment samengestelde tuinsets aan. Blader online door onze webshop en laat je verrassen door de vele samengestelde tuinsets.

Er is keuze uit drie verschillende soorten tuinsets. Met de diningset kan je uitstekend buiten eten met je gezin als het mooi weer is. Wil je graag een borrel organiseren voor je familie en vrienden dan is de barset een uitstekende keuze. Ben je juist op zoek naar iets kleins? Dan is de bistroset een schot in de roos. Je bent ook altijd welkom in een van onze showrooms, waar we je alles kunnen vertellen over de tuinset die bij je past.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 54 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 54 artikelen

Tuinset

Je kan er natuurlijk voor kiezen om zelf losse onderdelen tuinmeubelen te kopen en hier zelf je ideale set van proberen te maken. BuitenHof biedt je echter ook de mogelijkheid om een complete tuinset te bestellen, waarbij je persoonlijk de set samenstelling kunt bepalen. BuitenHof Tuinmeubelen heeft een grote collectie tuinsets, maar voor welke materiaalsoort kies jij?

Materiaalkeuze tuinset

Natuurlijk is het belangrijk om het materiaal te kiezen dat je het mooiste vind. Het is echter ook van belang te kijken naar het onderhoud hiervan. Vindt je het niet erg om een aantal keer per jaar je tuinset te behandelen om zo de levensduur hiervan te beschermen en het uiterlijk te behouden? Dan kan je voor iedere materiaalsoort kiezen. Maar houd je niet zo van het actief onderhouden, dan hebben wij ook materialen waarbij weinig tot geen onderhoud nodig is.

Welke tuinset past bij jou?

Welke kleur tuinset past het beste in je tuin? Welke kussens zijn bijpassend en kunnen deze ook altijd buiten blijven liggen? Vragen waarbij wij je graag helpen. Je kan op onze website uitgebreide informatie op al je vragen vinden, maar je kan natuurlijk ook telefonisch, per mail of chat, contact met ons opnemen. Daarnaast ben je uiteraard van harte welkom in 1 van onze 19 winkels.

Een tuinset kopen, is een weloverwogen beslissing. Een goede voorbereiding en oriëntatie is hierbij belangrijk. Je kan al onze sets online bekijken en uiteraard kan je ze in het echt bekijken, aanraken en kopen in een BuitenHof winkel.

Onze verkoopadviseurs voorzien je graag van deskundig advies.
De koffie staat klaar!

Lees verder ▼ Lees minder ▲