Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Wicker tuinmeubelen

Wicker tuinmeubelen passen goed in een klassieke of landelijke tuin, maar staan ook mooi in een moderne tuin. Het vlechtwerk ziet er gezellig uit, en heeft een natuurlijke look en feel.

Voordelen tuinmeubelen wicker

Wicker tuinmeubelen hebben een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn wicker tuinmeubelen weerbestendig en UV-bestendig, waardoor ze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. Uw tuin ziet er dus altijd mooi aangekleed uit! En bij de eerste zonnestralen kunt u meteen plaatsnemen in uw lounge- of tuinset. Daarnaast is wicker een onderhoudsvriendelijk en sterk materiaal dat niet kan vergaan.

  • Natuurlijke look en feel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Weerbestendig
  • UV-bestendig
  • Sterk materiaal

Onderhoud wicker tuinmeubelen

Het onderhoud van wicker tuinmeubelen is heel eenvoudig. Wicker is een sterk materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Toch is het goed om uw wicker tuinmeubelen af en toe schoon te maken. Hiermee verlengt u de levensduur van uw tuinmeubelen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Op onze uitgebreide adviespagina leest u alles over wicker tuinmeubelen onderhouden.

Welke tuinmeubel materialen zijn er nog meer?

We hebben tuinmeubelen van wicker in ons assortiment, maar ook van aluminium en teakhout. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en zijn eigen voordelen. Daarom raden we u aan om de desbetreffende pagina’s te bekijken.

Wicker tuinmeubelen kopen?

Wicker tuinmeubelen kopen? Dat kan snel en eenvoudig via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.