Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Teak tuinmeubelen

Teak tuinmeubelen geven direct een warme en luxueuze uitstraling aan uw tuin. Teakhout is een mooi en natuurlijk materiaal dat zowel in een klassieke als in een moderne tuin past.

Voordelen teakhouten tuinmeubelen

Eén van de belangrijkste voordelen van teakhout is het warme en natuurlijke karakter. Teakhouten tuinmeubelen zijn echte sfeermakers in uw tuin! Het teakhout wat wij gebruiken voor onze collectie is SVLK gekeurd. Dit betekent dat het hout legaal wordt gekweekt. Daarnaast is het hout duurzaam en sterk. U bent dus zeker van hoge kwaliteit teakhout.

  • Hoge kwaliteit teak
  • SVLK gekeurd
  • Sterk en duurzaam
  • Natuurlijke en warme uitstraling

Teak tuinmeubelen onderhouden

Tuinmeubelen van teak hebben speciaal onderhoud nodig. Als u teakhout regelmatig schoonmaakt en goed beschermt kunt u hier jarenlang plezier van hebben. Het hout kan met de jaren zelfs nog mooier worden, omdat het gaat leven. Voor het reinigen van teakhout hebben wij speciale onderhoudsmiddelen ontwikkeld die mild zijn voor het hout. Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen het hout namelijk beschadigen of aantasten. Op onze uitgebreide adviespagina kunt u alles lezen over teak tuinmeubelen onderhouden.

Welke tuinmeubel materialen zijn er nog meer?

Naast tuinmeubelen van teakhout, hebben we ook tuinmeubelen van aluminium en van wicker in onze collectie. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen en uitstraling. Op de bijbehorende pagina’s leest u meer over de andere materialen die we gebruiken voor onze tuinmeubelen.

      • Aluminium tuinmeubelen
      • Wicker tuinmeubelen

Tuinmeubelen teak kopen

Tuinmeubelen van teakhout kopen? Dat kan eenvoudig en veilig via onze webshop. Hier vindt u ons aanbod kwalitatieve teakhouten tuinmeubelen. Liever de collectie in de winkel bekijken? U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze showrooms. Hier presenteren onze deskundige adviseurs u graag de collectie onder het genot van een kopje koffie. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.