Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Teakhouten tuinmeubelen

Teakhouten tuinmeubelen geven direct een warme en luxueuze uitstraling aan uw tuin. Teakhout is een mooi en natuurlijk materiaal dat zowel bij een landelijke tuinstijl,als een Scandinavische tuinstijl past. Bij BuitenHof vinden we het belangrijk dat ons hout op een duurzame, legale manier wordt gekweekt en gekapt. Daarom bent u bij ons verzekerd dat er gebruik is gemaakt van legaal, duurzaam en sterk teakhout in al onze tuinmeubelen. Al onze teakhouten tuinmeubelen zijn namelijk voorzien van het SVLK- of FSC®-keurmerk.

Voordelen teakhouten tuinmeubelen

Eén van de belangrijkste voordelen van teakhout is het warme en natuurlijke karakter. Teakhouten tuinmeubelen zijn echte sfeermakers in uw tuin! Het teakhout wat wij gebruiken is legaal gekweekt. Daarnaast is het hout duurzaam en sterk. U bent dus zeker van hoge kwaliteit teakhout.

  • Hoge kwaliteit teak.
  • Sterk en duurzaam.
  • Natuurlijke en warme uitstraling.
  • Voorzien van het SVLK- of FSC®-keurmerk.

Teakhouten loungesets


Teakhouten tuinsets


Teak tuinmeubelen onderhouden

Tuinmeubelen van teak hebben speciaal onderhoud nodig. Als u teakhout regelmatig schoonmaakt en goed beschermt kunt u hier jarenlang plezier van hebben. Het hout kan met de jaren zelfs nog mooier worden, omdat het gaat leven. Voor het reinigen van teakhout hebben wij speciale onderhoudsmiddelen ontwikkeld die mild zijn voor het hout. Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen het hout namelijk beschadigen of aantasten. Op onze uitgebreide adviespagina kunt u alles lezen over teakhouten tuinmeubelen onderhouden.

Teakhouten tuinmeubelen kopen

Tuinmeubelen van teakhout kopen? Dat kan eenvoudig en veilig via onze webshop. Hier vindt u ons aanbod kwalitatieve teakhouten tuinmeubelen. Liever de collectie in de winkel bekijken? U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze showrooms. Hier presenteren onze deskundige adviseurs u graag de collectie onder het genot van een kopje koffie. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.