Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Ontdek onze Limited Deals. Extra snel in uw tuin!

Tuinmeubelen rond

Ronde tuinmeubelen zijn een gezellige toevoeging aan uw tuin. Aan een ronde tuintafel is het extra leuk om te lunchen of dineren met uw gezelschap. Ronde stoelen maken het totaalplaatje helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor een knusse ronde kuipstoel of een ronde wicker tuinstoel.

Voordelen ronde tuinmeubelen

Ronde tuinmeubelen zijn ontzettend gezellig. De ronde vormen geven een vriendelijke en knusse uitstraling aan uw tuin. Daarnaast is het extra gezellig om te dineren aan een ronde tuintafel. Er ontstaat een aangename open sfeer, en u kunt met iedereen in gesprek gaan. Voor diners met veel interactie is een ronde tafel dus ideaal. De tuinmeubelen uit onze collectie zijn hoogwaardig en luxueus. U bent verzekerd van kwalitatieve tuinmeubelen!

  • Knusse uitstraling
  • Extra gezellig dineren
  • Aangename, open sfeer
  • Blikvanger in de tuin
  • Hoge kwaliteit

Tuinmeubelen rond onderhouden

Afhankelijk van het materiaal hebben uw ronde tuinmeubelen speciaal onderhoud nodig. Zo blijft uw loungeset of tuinset lang mooi. Heeft u ronde tuinmeubelen van aluminium, wicker of teakhout? Lees dan de bijbehorende adviespagina’s over aluminium tuinmeubelen onderhoudenwicker tuinmeubelen onderhouden of teakhouten tuinmeubelen onderhouden.

Welke tuinmeubelen zijn er nog meer?

Ronde tuinmeubelen zijn erg gezellig, en dus niet voor niets zo populair. In ons assortiment hebben we ook witte tuinmeubelen en zwarte tuinmeubelen. Deze geven een mooie uitstraling aan uw tuin. Ook kunt u ervoor kiezen om de hele collectie design tuinmeubelen te bekijken.

Ronde tuinmeubelen kopen

Ronde tuinmeubelen kopen? Dat kunt u veilig en snel doen via onze webshop. Wilt u de collectie liever in de showroom bekijken? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.