Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 19 Nederlandse BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Aluminium tuinmeubelen

Aluminium tuinmeubelen zijn mooi én functioneel. Ze hebben een veelzijdig karakter en passen in elke tuin. Daarnaast zijn ze ontzettend sterk, duurzaam en makkelijk te onderhouden. Van aluminium tuinmeubelen heeft u jarenlang plezier!

Voordelen tuinmeubelen aluminium

Aluminium wordt vaak gebruikt voor tuinmeubelen, en dat is niet voor niks. Aluminium is namelijk een sterk, maar toch lichtgewicht materiaal. Hierdoor kunt u de tuinmeubelen moeiteloos verplaatsen. Komt uw lounge- of tuinset in de schaduw te staan? Dan verplaatst u de set gemakkelijk om weer te kunnen genieten van de zon. Daarnaast zijn aluminium tuinmeubelen eenvoudig in onderhoud. Aluminium is roestvrij en heeft niet veel onderhoud nodig.

  • Strak en modern
  • Lichtgewicht
  • Sterk
  • Duurzaam
  • Roestvrij
  • Onderhoudsvriendelijk

Onderhoud aluminium tuinmeubelen

Onderhoud van aluminium tuinmeubelen is niet moeilijk. Aluminium is een sterk en roestvrij materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. U kunt uw aluminium tuinmeubelen dus het hele jaar door buiten laten staan. Wel is het goed om uw aluminium lounge- of tuinset af en toe schoon te maken met een zachte doek en een sopje van warm water en afwasmiddel. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over aluminium tuinmeubelen onderhouden.

Welke tuinmeubel materialen zijn er nog meer?

In onze collectie zitten tuinmeubelen van aluminium, maar ook van teakhout en van wicker. Deze materialen hebben allemaal hun eigen uitstraling, dus bekijk snel de bijbehorende pagina’s. Hier leest u ook meer over de voordelen en het onderhoud van de verschillende tuinmeubelen.

Aluminium tuinmeubelen kopen?

Aluminium tuinmeubelen kopen? Bij ons bestelt u uw tuinmeubelen veilig en snel via de webshop. Hier vindt u onze uitgebreide collectie aluminium tuinmeubelen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van onze showrooms.