Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Houten Loungesets.

Houten Loungeset | BuitenHof Tuinmeubelen


Niet zomaar een houten loungeset!

Alle houten loungesets van BuitenHof Tuinmeubelen zijn bijzondere sets. Het hout is een houtsoort genaamd Teakhout. Dit hout is geimporteerd uit Indonesië en heeft een SVLK certificering. 

Teak is een houtsoort dat komt van de teakboom (Tectona grandis). Een boom die wel 30 tot 40 meter hoog kan worden. Van nature komt deze boom uit het moessonwoud, daar worden droge en natte periodes afgewisseld. Dat maakt het dat het hout van nature goed bestand is tegen iedere soort weersomstandigheid. Het onderhouden is hierdoor erg gemakkelijk.

Voor het gemak hebben we alles hieronder even op een rij gezet:

Gecertificeerd

Al het teakhout dat binnenkomt bij BuitenHof tuinmeubelen is SVLK gecerfificeerd. Hierdoor weet u zeker dat het hout legaal is geimporteerd en een goede kwaliteit heeft. 

Bijzondere kleuren

Teakhout is te verkrijgen in een robuuste kleur en een grijze kleur. Twee bijzondere kleuren die voor een warme uitstraling zorgen. Als u een robuust teakhouten loungeset heeft, dan krijgt uw loungeset door de weersomstandigheden vanzelf een natuurlijke grijze kleur.

Lange levensduur

Het materiaal teakhout is van nature stekr, robuust en erg goed bestand tegen schimmel en rotten. Uw (teak)houten loungeset kan hierdoor lang buiten blijven staan, zondat te verzwakken.Het onderhouden van een (teak)houten loungeset

Doordat de loungeset van nature als erg sterk zijn en goed tegen verschillende weerstomstandigheden kunnen, is het onderhouden ook erg gemakkelijk. Wilt u toch zeker zijn van het behoud van de kleur of wilt u graag vlekken tegen gaan? Kijk dan even op de pagina met de specifieke beschermingsmiddelen voor teakhout

Alle teakhouten loungesets op een rij!

Natuurlijk kan u ook alle loungeset met een teakhouten frame bekijken op onze website.  Zoals u gaat zien, kunnen de teakhouten loungesets in verschillende opstellingen met verschillende kleuren worden gecombineerd. 

Vestiging in de buurt

Zoek uw BuitenHof Tuinmeubelen winkel bij u in de buurt

BuitenHof Tuinmeubelen heeft 21 winkels in Nederland en België, waardoor er altijd een winkel in de buurt gevestigd is. Iedere winkel heeft voldoende gratis parkeergelegenheden. We heten u van harte welkom in één van onze winkels, wij staan voor u klaar! Klik op een locatie voor meer informatie over de winkel.

Lijstweergave

Kaartweergave