Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de Pre-order actie!

Ligbedkussens

7 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

7 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Houdt u ervan om lekker op een ligbed in de tuin te liggen en heerlijk te ontspannen? Dan is een zacht ligbedkussen onmisbaar voor uw tuinmeubel.

Voordelen ligbedkussens

Met een ligbedkussen profiteert u van verschillende voordelen. De weerbestendige ligbedkussens van BuitenHof Tuinmeubelen zorgen ervoor dat u urenlang comfortabel kunt ontspannen. Bent u toe aan een nieuwe uitstraling voor uw tuin? Dan zijn nieuwe ligbedkussens een eenvoudige oplossing. In ons assortiment vindt u verschillende stoffen en kleuren. Op die manier past er altijd iets bij uw tuin.

  • Gemakkelijk te combineren met andere tuinkussens
  • Weerbestendig

Onderhoud ligbedkussens

Onze ligbedkussens zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van de verschillende materialen kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

Welke tuinkussens zijn er nog meer?

Naast ligbedkussens vindt u bij BuitenHof Tuinmeubelen nog meer tuinkussens die uw tuin extra comfortabel en sfeervol maken. Bekijk de verschillende tuinkussens op de bijbehorende pagina’s.

Ligbedkussens kopen

Wilt u een ligbedkussen kopen? Bestel deze dan eenvoudig en veilig via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over ligbedkussens voor in uw tuin. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.