Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Niets is lekkerder dan heerlijk relaxen in uw eigen tuin. De barkruk kussens van buitenhof zorgen ervoor dat u extra comfortabel kunt genieten van uw buiten barset.

Voordelen barkruk kussens 

Met een barkruk kussen profiteert u van verschillende voordelen. Een barkruk kussen zorgt voor een sfeervolle tuininrichting, zeker als u de barkruk kussens laat matchen met uw andere tuinkussens. Daarnaast zorgen barstoel kussens voor extra zitcomfort, zodat u nog langer kunt genieten van uw buitenruimte.

  • Ultiem zitcomfort 
  • Gemakkelijk te combineren met andere tuinkussens
  • Weerbestendig

Onderhoud barkruk kussens buiten

Onze barkruk kussens zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van de verschillende materialen kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

Welke tuinkussens zijn er nog meer?

Naast barkruk kussens vindt u bij BuitenHof Tuinmeubelen nog meer tuinkussens die uw tuin extra comfortabel maken. Bekijk de verschillende tuinkussens op de bijbehorende pagina’s.

Barkruk kussens kopen

Wilt u een barkruk kussen kopen? Bestel deze dan eenvoudig en veilig via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over barkruk kussens voor in uw tuin. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Barkruk kussens

1 product

Van hoog naar laag sorteren