Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Kortingen tot wel 70%! > Bekijk onze herfstdeals

Soltex kussens

75 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren

75 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Soltex kussens zijn sterke, waterafstotende kussens die natuurlijk aanvoelen. Zo geniet u van een goed zitcomfort, en heeft u weinig onderhoud aan uw kussens. Lees op deze pagina of Soltex kussens bij u passen!

Wat zijn Soltex kussens?

De combinatie tussen All Weather en een zachtere draad geeft het kussen een meer natuurlijke uitstraling en gevoel. Deze kussens zijn waterafstotend en bestand tegen langdurige regen. Ons advies is om deze kussens in de winter naar binnen te halen of af te dekken met een beschermhoes.

Kussens Soltex voor wie?

Soltex kussens zijn goed te gebruiken in uw tuin in de periode van maart tot oktober. Bergt u uw kussens in de herfst dus op, om ze bij de eerste zonnestralen weer tevoorschijn te halen? Dan is Soltex geschikt voor u. Soltex kussens kunnen namelijk de hele zomer en lente buiten blijven liggen.

Voordelen Soltex kussens

Soltex kussens zijn niet alleen comfortabel, maar ook sterk, onderhoudsvriendelijk en waterafstotend. Doordat u ze de hele lente en zomer buiten kunt laten liggen, heeft u deze hele periode een mooi aangeklede tuin. Ook zijn Soltex kussens bestand tegen verkleuring, schimmel en vuil en eenvoudig schoon te maken.

  • De hele zomer en lente een mooi aangeklede tuin
  • Bestand tegen verkleuring, schimmel en vuil
  • Waterafstotend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Zachtere structuur

Soltex kussens kopen

Soltex kussens kopen? Bij BuitenHof vindt u een uitgebreide collectie Soltex kussens in verschillende kleuren en afmetingen. Bestel deze eenvoudig en veilig online of bezoek één van onze winkels. Onze verkoopspecialisten staan klaar om u te adviseren bij uw keuze. Ook kunt u in de winkel de verschillende kussenstoffen bekijken en uitproberen. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Bekijk winkels

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18981 beoordelingen