Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Textileen loungesets

Textileen loungesets hebben een luxueuze en stijlvolle uitstraling. Doordat textileen over een aluminium frame wordt gespannen, krijgt de set een unieke look. Zo haalt u dat echte huiskamergevoel naar buiten! Textileen is een weerbestendig kunststof. Daarnaast is dit materiaal waterdoorlatend en sneldrogend. Na een regenbui kunt u dus snel weer plezier hebben van uw heerlijke loungeset.

Voordelen textileen loungeset

Een textileen loungeset is modern, luxe en stijlvol. Met een textileen loungeset geniet u van een hoog zitcomfort. Daarnaast is textileen een weerbestendig, sneldrogend en waterdoorlatend materiaal. Over het onderhoud hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken!

  • Luxueuze uitstraling
  • Huiskamergevoel
  • Hoog zitcomfort
  • Sneldrogend en waterdoorlatend
  • Duurzaam en vormvast
  • Weerbestendig

Onderhoud textileen loungeset

Textileen is onderhoudsvrij en droogt snel. Het is een stevig, duurzaam, vormvast en kleurvast materiaal. Textileen is dus perfect voor buitengebruik! Door de open structuur is de stof waterdoorlatend, maar door vuil kunnen de openingen verstopt raken. Ook kan het voorkomen dat er een vlek ontstaat op uw textileen loungeset. In deze gevallen gebruikt u de Life Textileen en Wicker Cleaner, waardoor het materiaal weer waterdoorlatend en schoon wordt. U kunt terecht op onze uitgebreide adviespagina voor meer informatie over textileen loungesets onderhouden.

Welke tuinmeubel materialen zijn er nog meer?

Naast textileen loungesets hebben we ook aluminium loungesets, teakhouten loungesets en wicker loungesets in onze collectie. Deze materialen hebben allemaal hun eigen voordelen en passen bij verschillende stijlen. Bekijk de verschillende loungesets direct op de bijbehorende pagina’s.

      • Aluminium loungesets
      • Teakhouten loungesets
      • Wicker loungesets

Textileen loungeset kopen

Textileen loungeset kopen? Dat kunt u eenvoudig en veilig doen via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier kunt u de collectie bekijken en de loungesets uitproberen. Ook staan onze specialisten hier voor u klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van onze winkels.