Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Teakhouten Loungesets

Voordelen Teakhouten Loungesets

Onze houten loungesets zijn bijzondere loungesets. Deze sets zijn gemaakt van teakhout. Een houtsoort uit Indonesie en met SVLK certificering. Hierdoor weet u dat het hout dat is gebruikt, duurzaam hout is. Daarnaast zijn onze teakhouten loungesest gemakkelijk te onderhouden. Door een dichte nerf en een zeer hoge oliegehalte is een teakhouten loungeset onslijtbaar, bestand tegen houtrot en volledig weerbestendig. Ook geeft een teakhouten loungeset een mooie en warme sfeer. De loungesets onderscheiden zich ook door een luxe en exclusieve uitstraling. 

Productvoordelen Teakhouten Loungesets

- Gemaakt van duurzaam (teak)hout
- Gemakkelijk te onderhouden
- Onslijtbaar en bestand tegen elke weersomstandigheid
- Heeft een wamre en luxe uitstraling

Wat is Teakhout?

Teak is een houtsoort dat van de teakboom (Tectona grandis) komt, die 30 tot 40 meter hoog kan worden. Van nature komt deze boom voor in het moessonwoud. Hier worden droge en natte periodes afgewisseld. Hierdoor is het hout van nature bestand tegen iedere weersomstandigheid. Een teakhouten loungeset is dan ook zeer onderhoudsvriendelijk. Door de verschillende weersomstandigheden krijgt uw loungeset na verloop van tijd een mooie natuurlijke grijze kleur.

Onderhouden van Teakhouten Loungesets

Onderhouden kan door gebruik te maken van één van onze onderhoudsmiddelen die speciaal voor teakhouten tuinmeubelen zijn. Teakhout heeft een dichte nerf en van nature een zeer hoog oliegehalte waardoor het vrijwel onslijtbaar, bestand tegen houtrot en volledig weerbestendig is. Het is dan ook belangrijk dat u geen beschermhoes gebruikt! 

Wilt u graag weten welke sets wij in onze collectie hebben? Klik hier of ga langs in één van onze winkels.

Bekijk ook:
All Weather Loungesets   -   Aluminium Loungesets

5 artikel(en)

5 artikel(en)