Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Ontdek onze Summer Deals. Extra snel in uw tuin!

Cube serie

De Cube loungeset is een heerlijke set om op te relaxen. De Cube lounge serie bestaat uit een bank met rugleuning en een bank zonder rugleuning. Deze kunt u ook tegen elkaar schuiven wanneer u een groot ligbed wilt creëren. Het frame is gemaakt van aluminium en daardoor licht in gewicht.

Voordelen van de Cube serie

De Cube loungeset heeft een aluminium frame. Dit materiaal is niet alleen licht in gewicht, maar ook roest- en onderhoudsvrij. Daarnaast heeft de loungebank een strak en minimalistisch design. De grote kussens zijn gemaakt van All Weather materiaal. Geheel bestand tegen alle weersomstandigheden, sterk en waterdoorlatend. Met de Cube lounge geniet u gegarandeerd van het buitenleven!

  • Sterk en lichtgewicht aluminium
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Moderne uitstraling

Onderhoudsadvies loungeset Cube

Aluminium is een sterk materiaal en roest niet. Hierdoor is het onderhoud van het aluminium frame minimaal. Toch is het goed om het materiaal af en toe goed schoon te maken. Hoe u dit doet, leest u op onze uitgebreide adviespagina ovealuminium onderhouden.