Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Caribean serie

De Caribean tuinstoel is modern en klassiek tegelijk. Deze tuinstoel is met vele tuintafels te combineren en geeft een elegante look aan een tuinset. Daarnaast is het een comfortabele stoel en beschikbaar in diverse kleuren. Zo is er altijd wel een Caribean stoel die perfect bij uw wensen past.

Voordelen van de Caribean serie

Het frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Bovendien is dit materiaal roest- en onderhoudsvrij. Een bijkomend voordeel van deze tuinstoel is dat er een verstelbare variant is. Bij deze verstelbare variant kan de rugleuning met een hendel aan de zijkant van de stoel in verschillende standen worden gezet. Zo kunt u na het eten heerlijk ontspannen in een relaxte positie.

  • Sterk en lichtgewicht aluminium
  • Ook beschikbaar in een verstelbare variant
  • Stijlvol design

Onderhoudsadvies Caribean serie

Aluminium is een sterk en roestvrij materiaal. Hierdoor is het onderhoud van het aluminium frame minimaal. Toch is het goed om het materiaal af en toe schoon te maken. Hoe u dit doet, leest u op onze uitgebreide adviespagina over aluminium onderhouden.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18698 beoordelingen