Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Sale bij BuitenHof Tuinmeubelen

Bij BuitenHof Tuinmeubelen, dé autoriteit op het gebied van tuinmeubilair, is het tijd om te profiteren van onweerstaanbare kortingen en aanbiedingen. Tijdens onze Sale bieden wij een ruime selectie van topkwaliteit tuinmeubelen tegen gereduceerde prijzen aan. Of je nu op zoek bent naar een luxe loungeset met korting, een prachtige tuinset met korting, of gewoon nieuwsgierig bent naar de acties in onze winkels, onze sale heeft voor elk wat wils. Haal het beste uit je buitenruimte en ontdek de beste deals tijdens de sale bij BuitenHof Tuinmeubelen!

Tuinmeubel uitverkoop

In onze sale vind je een divers assortiment tuinmeubelen met korting, van luxe loungesets tot elegante diningsets en comfortabele ligbedden. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om te ontspannen met familie en vrienden, of een hoek om te genieten van je favoriete boek, bij BuitenHof Tuinmeubelen slaag je zeker. Onze sale biedt een ruime keuze aan stijlen, materialen en kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden voor uw buitenruimte.

Tijdens onze sale bieden wij een uitgebreide collectie loungesets met korting aan, zodat je je buitenruimte kunt transformeren tot een oase van comfort en stijl. Of je nu een groot terras hebt of een knus balkon, onze sale loungesets zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Kies uit een verscheidenheid aan materialen, kleuren en ontwerpen om jouw ideale loungeset met korting te vinden die perfect bij jouw buitenstijl past. Profiteer nu van onze tuinmeubel aanbiedingen en geef jezelf de luxe van ontspanning in je eigen tuin, zonder je budget te overschrijden!

Geniet van heerlijke maaltijden en gezellige momenten in de buitenlucht met onze tuinsets die nu tegen gereduceerde prijzen beschikbaar zijn tijdens de sale. Of je nu op zoek bent naar een elegante bistroset met korting voor twee personen of een ruime eettafelset met korting voor het hele gezin, onze collectie biedt een verscheidenheid aan sale tuinsets in verschillende maten en stijlen. Verwen jezelf met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort garanderen, en dit alles zonder te veel te betalen. Ontdek de aanbiedingen op onze sale tuinsets en richt jouw ideale buiten eethoek in voor gezellige en smaakvolle momenten!

Naast tuinmeubelen in de uitverkoop hebben we ook een breed scala aan accessoires in de aanbieding, zoals plantenbakken, tuinkussens en tuinschermen. Met deze finishing touches kunt u uw buitenruimte transformeren tot een oase van comfort en schoonheid. Profiteer van onze kortingen en geef uw tuin, terras of balkon een trendy en uitnodigende uitstraling. Meer weten? Bekijk de actievoorwaarden van de Summer Sale!


Tuinmeubel aanbieding

Voor degenen die graag persoonlijk advies willen en de tuinmeubelen van dichtbij willen ervaren, hebben we goed nieuws: onze sale geldt ook in onze winkels! Stap binnen bij een van onze showrooms en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie in de uitverkoop. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte sale tuinmeubelen die aan al jouw wensen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een sale loungeset, sale tuinset of andere sale tuinmeubelen, de sale in onze winkels biedt je een geweldige kans om topkwaliteit tuinmeubelen te bemachtigen tegen aantrekkelijke prijzen. Mis deze kans niet om jouw buitenruimte te verfraaien en kom langs bij een van onze winkels!

Nu is het moment om te profiteren van onze Sale bij BuitenHof Tuinmeubelen! Verwen jezelf met de mooiste loungesets en tuinsets met korting, en ontdek onze aanbiedingen in onze winkels. Creëer de perfecte ambiance in jouw buitenruimte met topkwaliteit tuinmeubelen en geniet van comfortabele en stijlvolle momenten in de open lucht. Mis deze uitverkoop niet en maak van je tuindromen werkelijkheid met BuitenHof Tuinmeubelen!

Uitverkoop

433 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Primavera sportbank kussen
Primavera sportbank kussen
Antraciet | Soltex
voor € 23,96 van € 29,95
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Mila tuinstoel wit incl kussen Beige
Mila tuinstoel wit incl kussen Beige
Wit aluminium | Antraciet soltex | 60x65x82 cm
voor € 164,50 van € 329,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Mila relaxstoel
Mila relaxstoel
Lava aluminium | Mistgrijs Soltex
voor € 329,50 van € 659,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Shade poef
Shade poef
65x55x37 cm | Lava aluminium
voor € 110,00 van € 220,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Sydney tuintafel
Sydney tuintafel
robuust teak | 260x80 cm
voor € 1.195,20 van € 1.719,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Primavera tuinstoelkussen
Primavera tuinstoelkussen
Ivory | Soltex
voor € 35,60 van € 44,50
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Ligbedkussen
Ligbedkussen
Coral | Comforma Outdoor
voor € 95,60 van € 119,50
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Hawaii tuinstoelkussen
Hawaii tuinstoelkussen
Coral | Comforma Outdoor
voor € 38,00 van € 47,50
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Maya picknicktafel
Maya picknicktafel
165x153cm | lava aluminium | robuust teak
voor € 1.038,40 van € 1.298,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Ligbedkussen
Ligbedkussen
Basalt | Comforma Outdoor
voor € 95,60 van € 119,50
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Lotus picknicktafel
Lotus picknicktafel
260x100 cm | Wit aluminium | Betonlook keramiek
voor € 1.679,30 van € 2.399,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Primavera tuintafel
Primavera tuintafel
260x100cm | Wit aluminium | Betonlook keramiek
voor € 991,20 van € 1.239,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Primavera tuintafel
Primavera tuintafel
260x100cm | Lava aluminium | Betonlook keramiek
voor € 991,20 van € 1.239,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Lotus picknicktafel
Lotus picknicktafel
260x100 cm | Lava aluminium | Betonlook keramiek
voor € 1.679,30 van € 2.399,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Ligbedkussen
Ligbedkussen
Wit | All Weather
voor € 111,60 van € 139,50
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Oslo tuintafel
Oslo tuintafel
120cm | Wit aluminium | Robuust teak
voor € 687,20 van € 859,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Oslo tuintafel
Oslo tuintafel
120cm | Wit aluminium | Saffierblauw keramiek
voor € 687,20 van € 859,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Oslo tuintafel
Oslo tuintafel
120cm | Wit aluminium | Betonlook keramiek
voor € 687,20 van € 859,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Oslo tuintafel
Oslo tuintafel
120cm | Wit aluminium | Grijs teak
voor € 687,20 van € 859,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Oslo tuintafel
Oslo tuintafel
120cm | Wit aluminium | StoneGrey keramiek
voor € 687,20 van € 859,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Oslo tuintafel
Oslo tuintafel
120cm | Wit aluminium | Sandstone keramiek
voor € 687,20 van € 859,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale
Maya Balcony
Maya Balcony
200x80cm | lava aluminium | robuust teak
voor € 1.095,20 van € 1.369,00
Op voorraad
in wensenlijst
Sale