Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel! > Maak afspraak

Relaxstoel kussen

in wensenlijst

Relaxstoel kussen

in wensenlijst
Olijf groen | Soltex
Met het relaxstoel kussen maakt u uw relaxstoel nóg comfortabeler! Zo geniet u optimaal van het buitenleven. Het relaxstoel kussen past perfect op bijvoorbeeld de Bondi of de Maroon relaxstoel. 
€ 90,00
  • Eindeloos combineren

  • Hoge voorraad, korte levertijd

  • 3 jaar CBW garantie

Productinformatie

Met het relaxstoel kussen maakt u uw relaxstoel nóg comfortabeler! Zo geniet u optimaal van het buitenleven. Het relaxstoel kussen past perfect op bijvoorbeeld de Bondi of de Maroon relaxstoel. 
Eigenschappen
Breedte (cm) 55,50
Product type Tuinkussens
Kleur Olijfgroen
Articlenumber 20-1448-291
Hoogte (cm) 6,00
Diepte (cm) 124,00
Materiaal Soltex

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bij BuitenHof vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Daarnaast heeft ieder materiaal eigen onderhoud nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelen onderhouden.

BuitenHof winkel

In het echt bekijken?

Kom naar onze winkels

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 en zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

De prijs zit goed | VERRASSEND BETAALBAAR

Winkelen op afspraak

Wij verwelkomen u heel graag na 2 maart op afspraak in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om u te adviseren bij uw aankoop. Wilt u de winkel komen bezoeken na 2 maart? Maak dan nu uw afspraak. Zo kunt u uw tuin helemaal klaar maken voor het voorjaar. Dat wordt optimaal genieten in uw eigen tuin!

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16949 beoordelingen