Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Picknicksets zijn ontzettend gezellig voor een zomerse lunch. De klassieke picknickset kenmerkt zich door het X-vormige frame en de bankjes. Dit klassieke picknickgevoel steken wij in een nieuw jasje met onze moderne picknicksets. Door het gebruik van aluminium frames zijn de picknicksets duurzaam en ogen ze eigentijds. Een trend van dit moment is de combinatie van een bank én stoelen aan een picknicktafel.

VOORDELEN PICKNICKSET

Een picknickset is een leuke toevoeging aan uw tuin. Bent u op zoek naar tuinmeubelen voor uw tuin, maar wilt u iets anders dan een standaard tuinset? Kies dan voor de trendsettende picknickset. Zo heeft een speciaal en uniek tuinmeubel in uw tuin staan. En omdat onze picknicksets weerbestendig zijn, ziet uw tuin er het hele jaar mooi aangekleed uit!

  • Speelse uitstraling
  • Unieke set
  • Ruime keuze
  • Hoge kwaliteit
  • Weerbestendig

PICKNICKSET ONDERHOUDEN

Alle picknicksets uit onze collectie zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijke en weerbestendige materialen. U kunt uw picknickset dus het hele jaar door zorgeloos buiten laten staan. Wel is het verstandig om uw picknickset regelmatig te onderhouden. Zo blijft uw set het langst mooi! We hebben verschillende materialen picknicksets in onze collectie. Afhankelijk van het materiaal heeft uw set speciaal onderhoud nodig. Lees meer over aluminium tuinmeubelen onderhouden en teakhouten tuinmeubelen onderhouden op onze uitgebreide adviespagina’s.

WELKE TUINSETS ZIJN ER NOG MEER?

Naast picknicksets, hebben we tuinsets, barsets en bistrosets in onze collectie. Ook deze sets zijn mooie toevoegingen aan uw tuin. Om de verschillende tuinsets te bekijken, kunt u terecht op de bijbehorende pagina’s. Hier vindt u ook meer over de voordelen van de sets en het onderhoud hiervan.

PICKNICKSET KOPEN

Picknickset kopen? Dat doet u eenvoudig en snel via onze webshop. Hier vindt u onze luxe collectie picknicksets. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan niet alleen onze picknicksets, maar ook de andere tuinsets uit ons assortiment tentoongesteld. Probeer de sets rustig uit onder het genot van een lekker kopje koffie. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.

Picknicksets

20 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren
Pagina