Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Ontdek onze Summer Deals. Extra snel in uw tuin!

Zweefparasols zijn ideaal om schaduw te creëren waar u maar wilt. Met een zweefparasol zet u de parasol namelijk eenvoudig in de juiste stand, zodat u kunt relaxen in de schaduw. Zo hoeft u niet elk half uur op te staan als de zon is gedraaid. Daarnaast kunt u een zweefparasol schuin zetten om laagstaande zon goed te blokkeren. Een zweefparasol is een chique accessoire voor uw tuin! Wilt u meer informatie? Lees dan onze uitgebreide adviespagina over zweefparasols.

Voordelen zweefparasols

Onze zweefparasols geven uw tuin een luxueuze uitstraling en creëren schaduw waar u maar wilt. Dankzij de ruime keuze is er altijd een zweefparasol die qua kleur en formaat perfect bij uw wensen past. Voor onze parasoldoeken en frames maken we gebruik van dezelfde kleuren als onze lounge- en tuinsets. Zo past alles perfect bij elkaar! Doordat het doek van een zweefparasol aan de zijkant van de mast hangt, heeft u vrij zicht en toch voldoende schaduw.

  • Chique uitstraling
  • Creëer schaduw waar u maar wilt
  • Makkelijk te bedienen
  • Ruime keuze
  • Hoge kwaliteit
  • Combineer eenvoudig met onze tuin- en loungesets

Zweefparasol onderhouden

Een zweefparasol onderhouden is belangrijk om hem mooi en schoon te houden. Om uw zweefparasol te beschermen tegen weersinvloeden, kunt u gebruikmaken van een parasolhoes. Zo voorkomt u vlekken op het doek en gaat u slijtage tegen. Voor meer informatie over parasolhoezen kunt u onze adviespagina bekijken. Ook kunt u direct naar het complete assortiment parasolhoezen.  U kunt uw parasol ook schoonmaken als er toch vlekken op zitten. Op onze uitgebreide adviespagina kunt u meer lezen over het onderhoud van parasols.

Welke parasols zijn er nog meer?

Naast zweefparasols, hebben we ook staande parasols in onze collectie. Bovendien kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen terecht voor parasolvoeten en parasolaccessoires. Bekijk deze producten hieronder op de bijbehorende pagina’s.

Zweefparasol kopen

Een zweefparasol kopen doet u eenvoudig en veilig via onze webshop. Hier kunt u onze uitgebreide collectie zweefparasols bekijken en bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van alle winkels.

Zweefparasols

99 resultaten

Van hoog naar laag sorteren