Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Vierkante parasols

Vierkante parasols zijn een echte toevoeging aan uw tuin. Een vierkante parasol zorgt voor een gezellige sfeer, maar ook voor een strakke en mooie uitstraling. Door de verschillende maten en kleuren zit er altijd een perfecte vierkante parasol voor u tussen. Bekijk nu hieronder onze collectie vierkante parasols!


Voordelen parasol vierkant

Een vierkante parasol geeft een sfeervolle uitstraling aan uw tuin. Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u de keuze uit vierkante zweefparasols en vierkante stokparasols. Onze vierkante parasols zijn eenvoudig te verplaatsen door de wielen onder de parasolvoet. Daarnaast zijn ze goed te combineren met onze tuinmeubelen, omdat er gebruik wordt gemaakt van dezelfde kleuren. Zo kunt u uw nieuwe parasol matchen met uw tuinset. Onze parasols zijn van hoge kwaliteit, waardoor u er lang van kunt genieten.

  • Makkelijk te verplaatsen
  • Aangename schaduw creëren
  • Eenvoudig te combineren met andere tuinmeubelen
  • Echt vakantiegevoel in de tuin

Vierkante parasol onderhouden

Al onze vierkante parasols zijn behandeld met een beschermende coating, waardoor u er lang plezier van kan hebben. Wij raden echter altijd aan om een parasolhoes te gebruiken, omdat onze parasols niet 100% kleurvast zijn. Met de meegeleverde stok kunt u eenvoudig de hoes om de parasol doen. Daarnaast is het belangrijk om deze hoes altijd om een gedroogde parasoldoek te doen. Op deze manier voorkomt u schimmelplekken op uw parasoldoek. Op zoek naar meer informatie over het onderhouden van uw parasol? Ga dan naar onze uitgebreide adviespagina met alle informatie over uw parasol onderhouden.

Welke parasols zijn er nog meer?

Naast vierkante parasols hebben wij ook ronde en rechthoekige parasols in onze collectie. Zo is er voor elke tuin of terras een geschikte parasol. Benieuwd naar onze verschillende soorten parasols? Bekijk hieronder onze collectie.

      • Ronde parasols
      • Rechthoekige parasols

Vierkante parasol kopen

Vierkante parasol kopen? U kunt deze gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop. Toch liever onze collectie bekijken in de winkel? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo loopt u altijd de deur uit met de perfecte parasol voor uw tuin en situatie. Bekijk nu hieronder het overzicht van al onze winkels.