Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer van kortingen tot 50% tijdens Black Friday!

Parasols verlichting

Parasols met verlichting zijn een waardevolle toevoeging aan uw tuin. Zo geniet u nog langer van het buitenleven, ook als de zon onder is. Bij BuitenHof Tuinmeubelen kunt u ervoor kiezen om een parasollamp te bevestigen aan uw parasol. Dit is mogelijk bij de Palermo parasols en Ibiza zweefparasols, deze kunnen worden voorzien van een parasollamp. Bekijk hieronder de parasols waar u een parasollamp aan kunt toevoegen, en bestel de parasollamp erbij om te genieten van uw parasol met verlichting.


Voordelen parasol met LED

Een parasol met LED is perfect om ook ’s avonds te genieten van uw tuin. De parasollamp is voorzien van LED spotjes en is daarom duurzaam en energiezuinig. Met de meegeleverde USB-kabel kunt u de lamp eenvoudig opladen en de lamp kan 7 uur branden. De draadloze lamp is eenvoudig aan de parasol te bevestigen. Naast de parasollamp, hebben we ook een parasollamp en speaker in één in onze collectie. Hiermee luistert u ook nog eens uw favoriete muziek via Bluetooth vanaf uw smartphone. U kunt de lamp bevestigen aan de Palermo parasols, Jasmpijn parasols en Ibiza zweefparasols. Deze parasols zijn van hoge kwaliteit en zijn echte eyecatchers in uw tuin. Daarnaast maken we voor de parasoldoeken en frames gebruik van dezelfde kleuren als onze lounge- en tuinsets. Zo passen al uw tuinmeubelen perfect bij elkaar.

  • Opladen met meegeleverde USB-kabel
  • LED: duurzaam en energiezuinig
  • 7 branduren
  • Weerbestendig
  • Geschikt voor bijna al onze zweefparasols

Parasol met verlichting onderhouden

We hebben onze parasols behandeld met een beschermende coating, waardoor ze lang mooi blijven. De parasols zijn echter niet 100% kleurvast, daarom raden we altijd aan om een parasolhoes te gebruiken. U kunt de hoes eenvoudig om de parasol doen met behulp van de meegeleverde stok als de parasol is ingeklapt. Zorg er altijd wel voor dat het parasoldoek helemaal droog is voordat u de beschermhoes om de parasol doet. Zo voorkomt u schimmelplekken. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over parasols onderhouden.

Welke parasols zijn er nog meer?

We hebben niet alleen parasols met LED verlichting in onze collectie, maar ook kantelbare parasols, verrijdbare parasols, parasols met UV bescherming en parasols die perfect passen op uw balkon. Afhankelijk van uw wensen is een van deze parasols geschikt. Bekijk hieronder dus direct de verschillende soorten parasols.

      • Kantelbare parasols
      • Verrijdbare parasols
      • UV parasols
      • Balkon parasols

Parasol met LED verlichting kopen

Parasol met LED verlichting kopen? Dat kunt u eenvoudig en snel doen via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier staat de complete collectie overzichtelijk gepresenteerd in onze ruime showroom. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar. Zij helpen u graag bij uw keuze, zodat u altijd de deur uitloopt met een parasol die perfect bij u en uw situatie past. Bekijk hieronder direct het overzicht van alle winkels.