Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Stokparasol kopen

Wilt u graag een stokparasol kopen? Wanneer u behoefte heeft aan een fijne schaduwplek in de tuin of op uw balkon dan is een stokparasol, ook wel push-up parasol of staande parasol genoemd, ideaal. In onze collectie vindt u een ruim assortiment aan stokparasols. Dankzij onze mix & match collectie kiest u zelf de kleuren, afmetingen en materialen. Deze zijn gebaseerd op de kleuren van onze tuinmeubelen, dus er is altijd een mooie match te maken bij uw tuinstijl!

Luxe stokparasol

Met een stokparasol of staande parasol profiteert u van verschillende voordelen. Een stokparasol heeft de mast in het midden van het doek. Net zoals de zweefparasol kan de stokparasol vaak kantelen, maar deze heeft minder draaimogelijkheden. De stokparasol is daarentegen wel lichter dan een zweefparasol en makkelijk op te bergen.

  • Makkelijk op te bergen
  • Sfeervolle toevoeging aan uw buitenruimte
  • Onderhoudsvriendelijk

Stokparasols onderhouden

Onze push-up parasols, of staande parasols, zijn gemaakt van weerbestendige materialen. Om de levensduur van uw stokparasol te verlengen, is het goed om deze regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Hoe u dit het best doet, leest u op onze uitgebreide adviespagina’s over parasols onderhouden. Ook kunt u uw parasol beschermen en schoon houden door er een parasolhoes overheen te doen. Dit beschermt tegen weersomstandigheden maar ook tegen viezigheid als vogelpoep en vallende bladeren in het najaar.

Welke parasols zijn er nog meer?

Naast stokparasols, vindt u in onze collectie ook zweefparasols. Daarnaast kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen terecht voor parasolvoeten en diverse parasolaccessoires. Bekijk deze producten hieronder op de bijbehorende pagina’s:

Staande parasol kopen

Wilt u een stokparasol kopen? Dit kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Wilt u de stokparasol liever eerst in het echt bekijken? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over stokparasols voor in uw tuin. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Stokparasols

22 resultaten

Van hoog naar laag sorteren