Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Kortingen tot wel 70%! > Bekijk onze herfstdeals

Staande parasols

37 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren

37 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Staande parasols zijn eenvoudig, degelijk en beschermen u tegen de zon. Iedere stokparasol is gemakkelijk met de hand te bedienen. Wilt u meer informatie over staande parasols? Dan kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over staande parasols.

Voordelen staande parasol

Staande parasols van BuitenHof Tuinmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast zijn ze eenvoudig te combineren met de tuinmeubelen uit onze collectie, omdat we gebruikmaken van dezelfde materialen en kleuren. Een staande parasol is stevig, neemt weinig ruimte in en is makkelijk op te bergen en te verplaatsen.

  • Stevig
  • Bescherming tegen de zon
  • Eenvoudig te bedienen
  • Neemt weinig ruimte in 
  • Makkelijk op te bergen en te verplaatsen
  • Combineer met onze tuin- en loungesets

Staande parasol onderhouden

Goed onderhoud van een staande parasol zorgt voor een langere levensduur. Het is verstandig om uw parasol met een parasolhoes te beschermen tegen weersinvloeden. Hierdoor voorkomt u ook nog eens vlekken op het doek en gaat u slijtage tegen. U kunt terecht op onze adviespagina voor meer informatie over parasolhoezen. Ook kunt u direct het complete assortiment parasolhoezen bekijken. Als er vlekken op uw parasoldoek zijn gekomen, kunt u deze schoonmaken. Op onze uitgebreide adviespagina kunt u meer lezen over het onderhoud van parasols.

Welke parasols zijn er nog meer?

Naast staande parasols hebben we ook zweefparasols in onze collectie. Een zweefparasol is een luxueuze toevoeging aan uw tuin, en kan in elke gewenste stand worden geplaatst. Zo creëert u altijd schaduw waar u wilt! Ook kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen terecht voor parasolaccessoires en parasolvoeten. Bekijk deze artikelen direct hieronder op de bijbehorende pagina’s.

Staande parasol kopen

Staande parasol kopen? Dat kan eenvoudig en vellig bij BuitenHof Tuinmeubelen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier kunt u de collectie staande parasols bekijken, maar ook de rest van het assortiment staat hier tentoon gesteld. Onze specialisten staan klaar om u te ondersteunen bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 19021 beoordelingen