Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer van kortingen tot 50% tijdens Black Friday!

Ronde parasols

Ronde parasols zorgen voor een echt vakantiegevoel in uw tuin. Een ronde parasol heeft een gezellige en sfeervolle uitstraling. Daarnaast past een ronde parasol in veel verschillende tuinen. We hebben ronde parasols in verschillende maten en kleuren in onze collectie. Bekijk hieronder dus direct onze ronde parasols!


Voordelen parasol rond

Een ronde parasol is een gezellige toevoeging aan uw tuin. De ronde stokparasol neemt weinig ruimte in en is degelijk en stevig. Daarnaast is deze parasol eenvoudig te verplaatsen en op te bergen. Doordat we voor onze ronde parasols dezelfde kleuren gebruiken als voor onze tuinmeubelen, zijn ze heel goed met elkaar te combineren. Daarnaast geeft een ronde parasol een knus vakantiegevoel aan uw tuin. Al onze parasols zijn van hoge kwaliteit, waardoor u er lang plezier van kunt hebben.

  • Gezellige toevoeging aan uw tuin
  • Eenvoudig te combineren met uw tuinmeubelen
  • Neemt weinig ruimte in
  • Echt vakantiegevoel in de tuin
  • Aangename schaduw creëren
  • Hoge kwaliteit

Ronde parasol onderhouden

Onze parasols zijn behandeld met een beschermende coating, waardoor ze lang mooi blijven. De parasols zijn echter niet 100% kleurvast, daarom raden we altijd aan om een parasolhoes te gebruiken. U kunt de hoes eenvoudig om de parasol doen met behulp van de meegeleverde stok als de parasol is ingeklapt. Zorg er altijd wel voor dat het parasoldoek helemaal droog is voordat u de beschermhoes om de parasol doet. Zo voorkomt u schimmelplekken. U kunt terecht op onze uitgebreide adviespagina voor meer informatie over uw parasol onderhouden.

Welke parasols zijn er nog meer?

We hebben niet alleen ronde parasols in onze collectie, maar ook vierkante en rechthoekige parasols. Afhankelijk van de afmetingen van uw tuin of terras is een van deze parasols geschikt. Bekijk hieronder dus direct de verschillende soorten parasols.

      • Vierkante parasols
      • Rechthoekige parasols

Ronde stokparasol kopen

Ronde parasol kopen? Dat kunt u eenvoudig en snel doen via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier staat de complete collectie overzichtelijk gepresenteerd in onze ruime showroom. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar. Zij helpen u graag bij uw keuze, zodat u altijd de deur uitloopt met een parasol die perfect bij u en uw situatie past. Bekijk hieronder direct het overzicht van alle winkels.