Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Rechthoekige parasols

Rechthoekige parasols zijn een mooie toevoeging aan uw tuin. Een rechthoekige parasol zorgt voor een speelse uitstraling, maar ook voor een gezellige sfeer. Daarnaast past deze parasol in veel verschillende tuinen door de diverse kleuren en afmetingen. Bekijk hieronder onze collectie rechthoekige parasols.

Voordelen parasol rechthoek

Een rechthoekige zweefparasol is een speelse toevoeging aan uw tuin. Door de wielen onder de parasolvoet kunt u eenvoudig de parasol verplaatsen. Daarnaast zijn onze rechthoekige parasols eenvoudig te kantelen, waardoor u schaduw kunt creëren waar u maar wilt. Al onze parasols zijn eenvoudig te combineren met onze tuinmeubelen, omdat er van dezelfde kleuren gebruik gemaakt wordt. Onze rechthoekige parasols zijn van hoge kwaliteit, waardoor u er lang plezier van kunt hebben.

  • Gezellige toevoeging aan uw tuin
  • Eenvoudig te combineren met uw tuinmeubelen
  • Verrijdbaar
  • Echt vakantiegevoel in de tuin
  • Aangename schaduw creëren
  • Hoge kwaliteit

Rechthoekige parasol onderhouden

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw rechthoekige parasol kan genieten, behandelen wij onze parasols met een beschermende coating. Daarnaast raden wij altijd aan om een parasolhoes te gebruiken, omdat onze parasols niet 100% kleurvast zijn. De parasolhoes is voorzien van een stok waarmee u eenvoudig de parasolhoes om de ingeklapte parasol kan doen. Hierbij is het belangrijk dat de parasoldoek helemaal droog is om schimmelplekken te voorkomen. Op onze uitgebreide adviespagina kunt u alle informatie vinden over het onderhouden van uw parasol.

Welke parasols zijn er nog meer?

In onze collectie hebben wij ook ronde en vierkante parasols naast de rechthoekige parasol. Deze zijn daarnaast ook beschikbaar in verschillende formaten, waardoor er altijd een geschikte parasol voor u bij zit. Nieuwsgierig geworden naar onze verschillende parasols? Bekijk hieronder de ronde en rechthoekige parasols.

      • Ronde parasols
      • Vierkante parasols

Rechthoekige parasol kopen

Rechthoekige parasol kopen? Deze kunt u eenvoudig en snel bestellen via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Daarnaast kunt u ook altijd langs komen in één van onze winkels. Hier heten onze specialisten u van harte welkom en zijn zij beschikbaar om u te helpen bij uw keuze. Zo gaat u altijd naar huis met de juiste rechthoekige parasol voor uw situatie. Klik hieronder om het overzicht van al onze winkels te bekijken.